Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Któregoś dnia poszłam po wpisy do indeksu i stałam 2,5 h w kolejce
Bo nikt oczywiście nie chciał mnie przepuścić:-( Wiec możecie sobie wyobrazić jak wygladają nogi po takim staniu w jednej pozycji w ciasnej kolejce pełnej kręcocych sie studentów
Wróciłam do domu i jak zobaczyłam tą opuchlizne to mało co się nie poryczałam prawdemówiac ale mój Andy jak wrócał z pracy to po drodze kupił mi tą maść i wiecie co jak posmarowałam nią nogi i się położyłam po 2-3 godzinach opuchlizny praktycznie nie było
A tak wogóle dzisiaj ide do lekarza bo musze przedłużyć L4 i odrazu się go zapytam o te nogi i kilka innych rzeczy;-)
a dokładnie Michał Jan (drugie imię po dziadku) ;-)
Nie mogliśmy się zdecydować czy Michał Jan czy Jan Michał no ale już podjeliśmy decyzje;-):-) Mój chciał żeby był Krzyś tak jak Twój synek ale ja sie nie zgodziłam bo mam starszego brata Krzyśka wiec nie chciałam żeby się imię powtarzało w najbliższej rodzinie;-)
a ten Twoj maz jaki dobry i troskliwy :-)
Mama mowila ze urodzila mnie 3 dni po terminie ciekawe jak ja urodze... Juz sie nie moge doczekac:-) Chociaz tak bardzo sie boje
Faktycznie az trudno uwierzyc, ze to coraz blizej
JEDNO JEST PEWNE....JAK BIERZE SIE SWOJE DZIECKO W RAMIONA TO PEWNE SPRAWY STAJĄ SIE TAKIE OCZYWISTE....WIESZ KIEDY JEST GŁODNE...KIEDY SPIACE..KIEDY TRZEBA ZMIENIC PIELUSZKE....JEDNAK JEST COS TAKIEGO JAK INSTYNKT MACIERZYNSKI