Dzień dobbry!!!!
Żyję jeszcze jakby ktoś pytał, tylko Paula tak mnie ostatnio naładowała tą energią że całą chałupkę wysprzątałam, pranie zrobiłam, poprasowałam i trochę biżuterii jeszcze nadrobiłam, normalnie w szoku sama zostałam że tyle tego udało mi się zrobic :-):-):-):-) Paula jesteś normalnie THE BEST!!!!!!!!!! Następnym razem też się do Ciebie zgłoszę!!!!
Poczytałam wszystko, pośmiałam się trochę i niestety nie wiem co komu odpisac.
Ja z butami na szczęście nie mam do małego problemu. U nas jest super sklep z nie za drogimi butkami, a są fajne. Alexowi tylko tam kupuję. Za zimowe, coś a`la traperki za kostkę całe ocieplane, nawet od środka na podeszwie zapłaciłam 29.00, a za moje 39.00.
Jeśli chodzi o ciucholand to ja też lubię tam robic zakupy i szczerze mówiąc bardzo rzadko kupuję w normalnych sklepach - nie stac mnie na to i tyle....
To chyba tyle. Zajrzę jak mały pójdzie spac.
Miłego dnia. PAPA
PS: Weroniczko ja też uważam że masz rację. Mój D zawsze dzwoni że się spóźni. Albo godz przed skończeniem albo parę minut przed tym jak powinien skończyc, ale ja sie wtedy nie wkurzam, Stwierdziłam że nie ma sensu. Mówię mu że obiad jest ugotowany, niech sobie odgrzeje a ja idę z Alexem na kawę... I jest Oki. "Musisz wychowac chłopa", zmyj mu raz drugi głowę to może wreszcie się nauczy
PS2 Kal.aga ja też nie wiem co się ostatnio dzieje z Alexem jeśli chodzi o zasypianie. Cały dzień aniołek a jeśli chodzi o wieczorne położenie się do łóżka, to furii dostaję. Czasem i półtorej godziny to trwa....