• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Dziołszki:-)
Wpadam się tylko przywitać i powiedzieć, że u nas wszystko ok. Po prostu włączył mi się totalny syndrom wicia gniazda i na wszystko mi czasu brakuje :tak:
Udanej nocki Wam życzę :-)

reklama
Ja również się witam.

Dzieciaki już dobrze się mają i Staś poszedł do przedszkola. Najprawdopodobniej zaszkodził im serek jogobelli jabłkowy który jedli na kolację bo jak kilka dni temu też sobie taki zjadłam wieczorem i rano miałam problemy z żołądkiem.

Wieciew muszę kupić MAłgosi buty jesienne i nie mogę rozmiaru dostać bo ona ma stopkę rozmiar 19:sorry::sorry::sorry: i bidulka chodzi w adidaskach:eek::eek::eek::eek:

dzien dobry

:-):-)

nowa służąca sprzątając rano pokój hrabiny znalazła prezerwatywę.
zaczerwieniła się i w tym momencie weszła hrabina i pyta:
-cóż to Józefo? nigdy miłości nie uprawiałaś?
- uprawiałam. -mowi JÓZIA, ale nigdy tak mocno żeby skóra zlazła...

miłego dnia:rofl2:

hejka

viki :-D

a my po mega długim spacerku na nóżkach bez wózka :-) wolę tak bo nie muszę mieć oczu naokoło głowy ;-)
mała za dzielność dostała gazetkę mini mini (paula jest w niej płytka z piosenkami m.in. krasnoludki ;-))
pięknie jest na dworze!
zjadła zupkę ale ledwo usnęła :sorry: wczoraj nie spała w ogóle... no cóż chyba trzeba będzie się pogodzić z redukcją drzemek :sorry:
byliśmy wczoraj u znajomych wieczorkiem i dzieciaki się wyszalały :-) trochę jej czekolady przed wyjściem dałam żeby powera miała bo nie spała w dzień ;-) ale dzielnie wytrzymała i nawet przy usypianiu wieczornym nie płakała ze zmęczenia jak ostatnio
a w ogóle porównując ją z jej kolegą stwierdzam, że mam bardzo grzeczne dziecko :-D

od 3 dni ma jazdę i pyta o wszystko: co to jest? :-D
uwielbiam z nią gadać, tłumaczyć i opowiadać :tak:

reklama
Viki :-D:-D:-D:-D
Weroniczko to Oliś ma taką samą gigant nóżkę jak Małgosia :-D A buty kupowałam mu w Deichmannie jak byłam w Polsce:tak:
Kata też w Polsce kupiłam tą gazetę z płytą, ale że skleroza nie boli to zapomniałam jej wziąć do Belfastu ;-) Troszkę się zawiodłam, bo myślałam, że nieco więcej piosenek będzie na tej płycie :tak: Fajnie Ci, że sobie możesz z Kinią pogadać, ja prowadzę jak na razie monolog, Oliś swoje i ja swoje, także jest śmiesznie :-D Przynajmniej nie muszę jeszcze odpowiadać na tysiące pytań ;-):-p

Miłego dzionka Dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry