jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejka
Alex kurde przykre z tym psiakiem :-
-(, wspolczuje
Aga kurde biedny Łukaszek, tez bym sie przestraszyla
. Glos oddalam, bede oddawac codziennie 
Paula my miedzy innymi dlatego nie spiy z kuba
, wierci sie niemilosiernie i kopie nas nogami. Dlatego nawet jak sie przebudzi w nocy z placzem to go biore do nas a jak zasnie oddkladam
Anetka, Viki ja tez mam odruch, jak mi gore znieczulala to mialam wrazenie ze mi sie podniebienie opuscilo i ze nie moge oddychac i mialam odruch. Do tego nie znosze wacika przy jezyku
. Ogolnie nie nawidze dentysty 

Weroniczka kurde pewnie im cos zaszkodzilo skoro i jednego i drugiego zlapalo. I trzymam kciuki za Malgosie. Dzieki za info o lekach
Viki mam sie dobrze na szczescie. Tzn szczeke mam taka obolalo bo troche mnie pokula

. Ale tak to ok. Trzymam kciuki za powodzenia w realizacji planow
i za dobre wyniki badan 
Agatko powodzenia w poszukiwaniach. Zagladaj do nas czesciej
ja do lumpeksow nie chodze bo nie umiem tam robic zakupow, weszlam kiedys ze 2 razy ale jakos nie umialam tam nic znalezc. Osobiscie wole robic zakupy na wyprzedazacg, kupuje wtedy rozne rozmiary, na potem, zawsze mam troche ciuchow aa duzych w domu ktore kupilam po okazyjnej cenie
co porabiacie, ja chyba ide sie wykapac, potem bedzie naznaczony
Alex kurde przykre z tym psiakiem :-
Aga kurde biedny Łukaszek, tez bym sie przestraszyla
. Glos oddalam, bede oddawac codziennie 
Paula my miedzy innymi dlatego nie spiy z kuba

, wierci sie niemilosiernie i kopie nas nogami. Dlatego nawet jak sie przebudzi w nocy z placzem to go biore do nas a jak zasnie oddkladam Anetka, Viki ja tez mam odruch, jak mi gore znieczulala to mialam wrazenie ze mi sie podniebienie opuscilo i ze nie moge oddychac i mialam odruch. Do tego nie znosze wacika przy jezyku
. Ogolnie nie nawidze dentysty 

Weroniczka kurde pewnie im cos zaszkodzilo skoro i jednego i drugiego zlapalo. I trzymam kciuki za Malgosie. Dzieki za info o lekach
Viki mam sie dobrze na szczescie. Tzn szczeke mam taka obolalo bo troche mnie pokula

. Ale tak to ok. Trzymam kciuki za powodzenia w realizacji planow
i za dobre wyniki badan 
Agatko powodzenia w poszukiwaniach. Zagladaj do nas czesciej

ja do lumpeksow nie chodze bo nie umiem tam robic zakupow, weszlam kiedys ze 2 razy ale jakos nie umialam tam nic znalezc. Osobiscie wole robic zakupy na wyprzedazacg, kupuje wtedy rozne rozmiary, na potem, zawsze mam troche ciuchow aa duzych w domu ktore kupilam po okazyjnej cenie
co porabiacie, ja chyba ide sie wykapac, potem bedzie naznaczony