• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka

Alex kurde przykre z tym psiakiem :-(:-(, wspolczuje

Aga kurde biedny Łukaszek, tez bym sie przestraszyla :no:. Glos oddalam, bede oddawac codziennie :tak:

Paula my miedzy innymi dlatego nie spiy z kuba :eek::eek:, wierci sie niemilosiernie i kopie nas nogami. Dlatego nawet jak sie przebudzi w nocy z placzem to go biore do nas a jak zasnie oddkladam

Anetka, Viki ja tez mam odruch, jak mi gore znieczulala to mialam wrazenie ze mi sie podniebienie opuscilo i ze nie moge oddychac i mialam odruch. Do tego nie znosze wacika przy jezyku :no:. Ogolnie nie nawidze dentysty :no::no:

Weroniczka kurde pewnie im cos zaszkodzilo skoro i jednego i drugiego zlapalo. I trzymam kciuki za Malgosie. Dzieki za info o lekach

Viki mam sie dobrze na szczescie. Tzn szczeke mam taka obolalo bo troche mnie pokula :eek::eek::eek:. Ale tak to ok. Trzymam kciuki za powodzenia w realizacji planow :tak: i za dobre wyniki badan :tak:

Agatko powodzenia w poszukiwaniach. Zagladaj do nas czesciej :tak:

ja do lumpeksow nie chodze bo nie umiem tam robic zakupow, weszlam kiedys ze 2 razy ale jakos nie umialam tam nic znalezc. Osobiscie wole robic zakupy na wyprzedazacg, kupuje wtedy rozne rozmiary, na potem, zawsze mam troche ciuchow aa duzych w domu ktore kupilam po okazyjnej cenie

co porabiacie, ja chyba ide sie wykapac, potem bedzie naznaczony

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry