Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dziewczyny pytanko mam. Czy jeśli R. powinien kończyć pracę o 15 i być w domu o 16 i dzwoni mi 16.10 że jednak pracuje do 17 i będziew o 18 jest z jego strony fair? Bo robi tak za każdym razem że dzwoni o tej godzinie o ktrórej powinien już być w domu powiedzieć że jednak będzie później. I zawsze się o to pieklę a dziś to wybuychło o to awantura taka że odłożyłam słuchawkę. I tertaz zastanawiam się ja mam rację czy on? Bo może ja znów przesadzam i złoszczę się bez potrzeby. Sama nie wiem już.
Kacha no niestety buciki w takim rozmiarze w deichmanie już się rozeszły. Ostatnią parę butów roz.19 kupiłam ja i były to śniegowce.
Kacha no niestety buciki w takim rozmiarze w deichmanie już się rozeszły. Ostatnią parę butów roz.19 kupiłam ja i były to śniegowce.
Ostatnia edycja:
Nawet okna zachcialo mi sie myc 
Ja to akurat pojde w czarnej sukience, ale dla Oliviera mam juz kostim draculi. Moj P pojdzie jako jakis zakapturzony stwor, a jego corka jako zombie. Musze porobic foty.:-)
Moj po 5 minutach chce juz na rece. Szczerze mowiac jeszcze z nim nie bylam tak bez wozka, tzn oprocz tego co na pobliski plac zabaw, nie dalej niz 50m, a i tak go musze nosic. No mowie wam- tragedia!
:-)
jak nie to popatrz na rynku 
i czasem się udaje. Ciężko mi ją nosić jedną ręką a drugą pchać wózek z Amelką...