kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
witam i ja:-)
ale się niewyspałam. Łukasz obudził się o 4 cały się tząsł jakby miał dreszcze nie chciał smoczka, zaślinił się cały i tak przełykał jakby się zakrztusił czymś. Tak się przestraszyłam, wzięłam go na kolana i po chwili się rozbudził i jak mu przeszło to połozyłam go i zasnął ale ja już nie mogłam spać. Wzięłam go do łóżka i co się poruszył to się zrywałam

Nie wiem czy mu się coś przyśniło strasznego czy co?

jutrzenka- oj współczuję ci tego bólu, wiem o czym piszesz bo też jak miałam wyrywana ósemkę na dole to tydzień czasu chorowałam i na antybiotykach jechałami po kilka proszków przeciwbólowych

kasiamaj- dzień doberek:-)
alex- przykro mi z powodu psa:-(
jeszcze raz prosze o głosy na łukasza- mozna głosować co dzień

BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
bardzo dziękujemy

ale się niewyspałam. Łukasz obudził się o 4 cały się tząsł jakby miał dreszcze nie chciał smoczka, zaślinił się cały i tak przełykał jakby się zakrztusił czymś. Tak się przestraszyłam, wzięłam go na kolana i po chwili się rozbudził i jak mu przeszło to połozyłam go i zasnął ale ja już nie mogłam spać. Wzięłam go do łóżka i co się poruszył to się zrywałam

Nie wiem czy mu się coś przyśniło strasznego czy co?

jutrzenka- oj współczuję ci tego bólu, wiem o czym piszesz bo też jak miałam wyrywana ósemkę na dole to tydzień czasu chorowałam i na antybiotykach jechałami po kilka proszków przeciwbólowych

kasiamaj- dzień doberek:-)
alex- przykro mi z powodu psa:-(
jeszcze raz prosze o głosy na łukasza- mozna głosować co dzień

BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
bardzo dziękujemy

i to jest duży problem ostatnio robili mi jedynkę i też dostałam odruchów muszę iść do lekarza pierwszego kontaktu aby przepisał mi jakieś leki na uspokojenie i na odruch nie umiem z tym sobie sama poradzić