jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dzien dobry
u nas slonecznie, az zyc sie chce ;-)
kurde moja mama dzis nie przyszla bo nie czula sie na silach, cos ma klopoty z sercem, mam nadzieje ze to nic powaznego

a zapomnialam wczoraj napisac, kuba wczoraj zaliczyl dzwona u moich rodzicow, potknal sie o samochod i przywalil glowa w szafle, a ze na drzwiczkach sa takie wystajace listewki (nie umiem tego ujac
) to ma na czole czerwony pasek taki prostakat dlugosci 2 cm i szerokosci 1 i taki wypukly :-
-
-(. A ile placzu bylo. Wczoraj mial wogole pechowy dzien, potem przygryzl sobie warge i mu krew lecialo a na koniec tak sie wsciekal z Majką ze sie zderzyli glowami i byl wyk

.
mlego dnia, wpadne pozniej
u nas slonecznie, az zyc sie chce ;-)
kurde moja mama dzis nie przyszla bo nie czula sie na silach, cos ma klopoty z sercem, mam nadzieje ze to nic powaznego

a zapomnialam wczoraj napisac, kuba wczoraj zaliczyl dzwona u moich rodzicow, potknal sie o samochod i przywalil glowa w szafle, a ze na drzwiczkach sa takie wystajace listewki (nie umiem tego ujac
) to ma na czole czerwony pasek taki prostakat dlugosci 2 cm i szerokosci 1 i taki wypukly :-

.mlego dnia, wpadne pozniej

ale z niego to taki szajbus że czasami nie mam siły....ostatnio na tapecie jest skakanie na kanapie z oparcia na siedzenie