reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jak nie moglam sie doprosic o naprawienie mi mozliwosci wklejania suwaczka to jak na zlosc wkelili mi go dzis grrrrrrr !!! I nie wiem jak go wyrzucic

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!

Witam nowe grudnioweczki!!!:-) :-)
Ale tu sie dzieje...ile czytania:szok:

U mnie powolutku leci, cały czas leże,leże i leże...już mi to bokiem wychodzi. No ale musze. we wtorek byłam u lekarza, maleństwo tak fajnie już urosło, no ale niestety krwiak jest nadal . Do wczoraj nie miałam żadnych plamień no i kurcze nagle się pojawiło. Wstałam sobie wieczorem a tu plamki żywej krwi...mówię Wam tak mi serce mocno zabiło, bardzo się przestraszyłam. Powiedziałam mężowi i pojechalismy do szpitala. najpierw przeprowadziła ze mną wywiad położna. Kiedy się dowiedziała, ze biorę wszelkie możliwe lekartwa to zapytała czego ja tu oczekuje???Zwalila mnie z nóg, popłakałam sie, bo już mi nerwy nie wytrzymały...ona powiedziała, że tu sie przyjeżdza z poważnymi przypadkami i tak dalej.....
Wkońcu powiedziała żebym poczekała na lekarza, no i czekaliśmy 50 minut.
Szkoda gadać. pani doktor przyszła też zła, bo ona ma mało czasu , jest zajęta.....zbadała mnie i powiedziała, że wszytko wygląda dobrze.
Potem żałowałam, że tam pojechaliśmy:-(
Mój lekarz wyjechal na 4 tygodnie i bedzie pod koniec maja, więc muszę czekać.

Calymi dniami leże, śpię...nic nie robię, tak jeszcze muszę przynajmniej do końca miesiąca, no i mam mega, wielkie mdłości- praktycznie cały dzień.
Dobra ide się położyć, odezwę się za jakiś czas.

Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie się!!!!!;-)

dotaZ jak dobrze ze u Was dobrze :tak: i napewno bedzie dobrze,trzymam kciuki!
Z tymi szpitalami i lekarzami :wściekła/y: moja Babcia zawsze mowi jak nie posmarujesz to nie pojedziesz. Cos w tym jest.

Trzymajcie sie cieplutko Kobietki i uwazajcie na siebie :)

Witam wszystkie Grudnióweczki i przyłączam sie do grupy!! Jestem na początku 9 t.c. :) Podejrzewam, że będę często gościć na forum, bo mieszkam za granicą, gdzie opieka nad kobietą jest taka sobie... więc prawdopodobnie będę szukać wsparcia wśród Was :) Oczywiscie postaram sie dawać coś od siebie rownież :) Pozdrawiam serdecznie i życze zdrówka i dobrego samopoczucia!
DotaZ - mieszkałam w Oliwie prawie 2 lata i tak jakoś z sentymentem myślę o tamtym miejscu :) Pozdrawiam

Jeszcze jedno pytanie odnośnie wklejania suwaczka. Jest taka szansa??

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=etosha&year=2007&month=12&day=13&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Etosha suwaczka to musisz wstawić do podpisu, skopiuj kod BBCode i wklej w podpisie, a nie w poście;-)

Dziewczyny!!!!!!!!
A tak wogóle to kiedy pokażecie swoje brzuchole???
Napewno wam już troche podrosły... na tyle żeby je pokazać;-)
Ja może wkleje wieczorem mój, ale niewiem, bo to by był już drugi raz, a wy... nic:-p
Doticzka Ty to napewno masz już sie czym pochwalić bo już w 3 okienko wskoczyłaś!!;-) Pokazuj co tam wychodowałaś:-) koniecznie:tak:

Ataata masz racjie już coś wychodowałam normalnie balon mam jak pierun :-) już mam kupione spodnie takie ciążówki bo mnie wszystkie cisły a nie chciałam męczyć maleństwa wiec kupiłam sobie takie wygodne spodenki i jedną bluzeczke ciążową;-) Niestety biust mam jak bym miała tam po 3 litry mleka i w żaden stanik nie wleze:-) i chodze bez:zawstydzona/y: :-p a mój się śmieje że chodze "na luzaka":-D :-) Aaaa wczoraj w tranwaju ludzie ustępowali mi miejsca;-) :szok: :-) wiec coś widać;-) Normalnie boje się że to bliźniaki bo usg miałam robione w 6 tyg a "rozdwojenie"następuje w 7:-) wiec nigdy nic nie wiadomo bo tyje strasznie a mało co jem i to jeszcze wymiotuje sporo i mam mdłości i zero apetytu wiec nie wiem skąd ten brzucholek:-D :tak: :-) Wkleje fotke tam gdzie trzeba tylko się nie przestraszcie:-) ;-)

A jak tam wasze bóle podbrzusza bo mnie męczą strasznie :zawstydzona/y: Czasem chodzić nie moge a wchodzenie do mnie na 3 piętro to nie zły wyczyn;-)

Hehe Doticzka zaraz zmienie tą date, nawet tego nie zauważyłam, a to pewnie temu, że jak Cie wrzucałam na liste to mi sie net wieszała, wieszał, aż w końcu mnie wywaliło całkowicie i tak zostało:laugh2:
Czekam na fotke z niecierpliwością!!!! Fajnie;-)
No i jak mówisz, że to może bliźniaki to nieźle. Trzea było sobie zemnie nie żartować:-p

Mnie już nic nie boli, no poa piersiami. Mdłości są nadal, ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam:tak: choć czasem wolała bym zwrócić niż sie męczyć pół dnia z mdłościami:baffled:

Ide na liste poprawki wprowadzić:-)

Czolem

No i my dolaczylismy do forum babyboom. Tez jestem grudnioweczka, tak tez witam sie tu... aczkolwiek zarowno z pozostalymi grudnioweczkami jak i innymi przed, w trakcie i po...

Pozdrawiamy
Asia :-) i Piotr :-D(choc ten zapewne czesciej bedzie czytal, anizeli pisal :)))

reklama
Czesc dziewczynki.Ja odpadam.Wszystko opisze w "wizycie u lekarza"
3majcie sie cieplutko i powodzenia.Bede was pocichutku podczytywala
pa

Do góry