ooo jutrzenka dzięki! widzisz dobra wskazówka jeśli chodzi o pojemność zamrażarki
no ale jest też dużo wyższa. sięgasz do samej góry? 
elcia :-( zdrówka dla oliwci! to ropna angina czy jeszcze nie?
stefcia dzięki za info :-) asiu jesteś boska!
sprawdzę u nas w aptece 
asia a kupowałaś na allegro czy w księgarni? bo kurde szukam szukam i jest tylko pierwsza część a ja to zaraz bym chciała hurtem
poszperaj szperaczu i podaj linka leniowi :-)
alex a zdawałoby się, że chłopcu łatwiej coś kupić
kurde musiałam małej wapno zapodać bo mi uczulenia dostała
zareagowały rączki - opuchnięte, zaczerwienione, wysuszona skóra no i się drapała po wewnętrznej stronie dłoni
albo po "bakusiach" albo nie wiem po czym... ten nabiał to muszę jednak ograniczać bo nie do końca jest dobrze jak za dużo zje :-(
a dzisiaj na spacerze wołała pieska czikę, której wczoraj rzucała ufajdaną uślinioną piłeczkę ;-)
i mówiła: czita oć niuni! bam bam
co oznacza: czika chodź do niuni! porzucam ci piłkę
no ale jest też dużo wyższa. sięgasz do samej góry? 
elcia :-( zdrówka dla oliwci! to ropna angina czy jeszcze nie?
stefcia dzięki za info :-) asiu jesteś boska!
sprawdzę u nas w aptece 
asia a kupowałaś na allegro czy w księgarni? bo kurde szukam szukam i jest tylko pierwsza część a ja to zaraz bym chciała hurtem
poszperaj szperaczu i podaj linka leniowi :-)alex a zdawałoby się, że chłopcu łatwiej coś kupić

kurde musiałam małej wapno zapodać bo mi uczulenia dostała
zareagowały rączki - opuchnięte, zaczerwienione, wysuszona skóra no i się drapała po wewnętrznej stronie dłoni
albo po "bakusiach" albo nie wiem po czym... ten nabiał to muszę jednak ograniczać bo nie do końca jest dobrze jak za dużo zje :-(
a dzisiaj na spacerze wołała pieska czikę, której wczoraj rzucała ufajdaną uślinioną piłeczkę ;-)
i mówiła: czita oć niuni! bam bam
co oznacza: czika chodź do niuni! porzucam ci piłkę

Chociaż od ostatniej wizyty w zeszłą niedzielę przybrała ponad 200g, więc kolos baba mi rośnie ;-) Ważne, że wszystko z Nią ok :-) Oliś też mnie baaaardzo pozytywnie zaskoczył, nie robił żadnych histerii w szpitalu tylko wszystkich po kolei zaczepiał i się popisywał :-) A co najlepsze - już śpi 
wydawaloby sie ze autko sie kupi i po sparawie, ale on to ma mase samochodzikow i garaz i w ogole wszystko.... na serio nie wiem.... Podczytuje watek o zabawkach i czekam az ktos rzuci jakims pomyslem....