reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia wiem ze mi wierzysz :-D:-D, A w nowym domku bedziesz miala wiatrolap ;-):-D:-D

Kasia hehe no masz racje, to kiedys tak sie mowilo :-D.
A Wy sie budowaliscie, macie nowy domek czy u rodzicow jestescie?

Paula hej hej

oj...też bym sobie zjadła...pamiętam jak moja babcia robiła i piekła chleb....był taki pyszny do tego zawsze mieli swojskie masło-ummmmm......mniam-zawsze przypominają mi się wakacje na które jeżdziłam do nich będąc dzieckiem

Jutrzenko-to nie nasz domek-choć jest nowy....J przysługuje mieszkanie służbowe,i takie mu przyznano.-tutaj.gdyby kiedyś go przenosili na inny rewir...to my musimy się też wyprowadzić.

Jutrzenka ano będę miała wiatrołap tyle że bez drzwi:-D Tzn będą drzwi wejsciowe, kawałek wiatrołapu:-D i potem schody i wejscie do salonu:tak:
Aha, rozśmieszyła też mnie ta kotłownia bo kojarzy mi się z jakimś ogroooomnym budynkiem:-D
A i jeszcze jedno.....kiedyś tam napisałaś że macie tylko prysznic i ja się zastanawiałam tylko zapominałam zapytac jak to możliwe że w budujecie nowy dom i wanny nie macie?:szok::szok::szok::szok: Toż ja bez wanny to funkcjonowac nie umiem:szok:

hihi ja o wiatrołapie tez nie słyszałam:)) ja pije herbatke

hmmm STEFCIA o sukience muchy powiadasz hmmmm.... no wiec nic nie bede mówiła i opowiadała tylko jak ja sobie stworze to dziewczynom pokaze hihihihihihi

Sylwia takie jest nazewnictwo w projektach. Kotlownia to u mnie pomieszczenie w ktorym jest piec gazowy, gdybym miala weglowe ogrzewanie to i wegiel by tam byl :-D:-D.
A mam tylko prysznic narazie, mamy jeszcze jedna lazienke wieksza w ktorej bedzie wanna ale narazie ze wzgledow kasowych jest nie zrobiona

reklama
Ja też sobie nie wyobrażam życia bez wanny. I mimo że wszyscy nas namawiali na prysznic zamiast wanny bo byłoby więcej miejsca w łazience to nie przekonali mnie.

Do góry