Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dla mnie to szok, bo Olivier conajmniej kilkakrotnie sie budzi w nocy, a dzis ja sie budzilam co godzine a dziecko spalo w najlepsze.... :-) Nareszcie sie doczekalam... po 23 miesiacach.....

kupiłam kiedyś 2-pack w aldi i są super jakościowo)
ale chyba ją ubiorę od połowy w górę 
a teraz kica jak zajączek :-)
a kubulek też gdzie go zastanie 
ja nie wiem kiedy się zbiorę
kumpeli córa (3 latka) po pierwszym borowaniu bardzo zraziła się do dentysty i potem następne ząbki miała borowane pod narkozą hurtem w klinice dentystycznej - 20 minut i po sprawie ;-)

i nie dziwota, że młoda ma taką samą i nie wytworzyły się przeciwciała :-)

Także Kubuś dzielny chłopak że chociaż na chwilę dał sobie zajrzec

Marcel to już baaaardzo długo skacze na dwóch nogach
(chociaż raz mój jest w czymś wybitny
). On to wogóle skoczek wyborowy bo skacze gdzie się da i na czym popadnie. Teraz skacze przed Olivią i ona wtedy aż zanosi się śmiechem
Nocka znowu upłynęła pod znakiem duszenia się i wypluwania płuc, na szczęście doczekałam się w końcu wizyty u lekarza i w końcu dostałam antybiotyk. Przeziębienie poszczepieniowe powoli rzucało się już na płuca i jakbym jeszcze kilka dni czekała na wizytę to pewnie skończyłoby się zapaleniem płuc. U Olisia podobnie, też dostał antybiotyk, tyle, że na szczęście z nim osłuchowo jeszcze tak źle nie jest
Te ostatnie nocki nieprzespane to nie przez Olisia, na szczęście Młody jakoś przestał się budzić w nocy, to ja mam tak nos zatkany i gardło i te ataki kaszlu, że sama się budzę i się duszę. Mam nadzieję, że po antybiotyku w końcu przejdzie.