• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

przeczyta baśka przeczyta ;-)
u nas odnotowano ponoć 9 przypadków świńskiej a stan tych osób stabilny :tak:
te nazwy jakieś takie pospolite i z niczym się nie kojarzące :-(
musisz mieć po angielsku? do kiedy musisz to podać? chyba przy rejestracji firmy tak?
czym będziesz handlować?

reklama
Kasiu nie muszę mieć po angielsku po prostu tak nas ostatnio naszło.
Jak coś fajnego wpadnie Ci do Twojej rozczochranej to rzucaj i rzeczywiście czas do rejestracji więc może to być za jakieś 2 mies

Czytamy Basia czytamy wszystkie wypociny.... Twoje tez....:-D:tak:;-):-)
Jesli chodzi o nazwe, to mnie ta pierwsza jeszcze najbardziej sie podoba... swoich propozycji na razie nie mam... ale pomysle....:tak:
Kata- Basia bedzie odziez uzywana sprzedawala, jesli dobrze pamietam...

Baśka o tą świńską to nie ma co panikować :tak: Media nasiały paniki, a teraz cholera wie, czy nie wyjdzie z tego największa afera korupcyjna wszech czasów ;-) Co do nazwy firmy to nie mam pojęcia, zawsze słaba byłam w wymyślanie nazw :zawstydzona/y:

A tak w ogóle to dzień doberek wszystkim :-)

U mnie znowu lipa, Oliś na antybiotyk reaguje super, a ja znowu latam jak opętana do kibelka i leje się ze mnie górą i dołem, w dodatku totalnie straciłam apetyt :-( Znaczy się jestem głodna jak nie wiem co, ale jednocześnie strach przed kibelkiem zabrania mi jeść :zawstydzona/y:
Lecę Oliśkowi obiadek szykować, miłego dzionka :-)

Alex dziękuję za odp Kasi. Umknąło mi to pytanie, a dla sprostowania: nowa i używana, biżuteria oczywiście moja i dodatki do domu. :-D a jak?! jak szaleć to szaleć :-D:-D:-D:-D.
no mi też jakoś tak najbardziej ale jeszcze się zobaczy.
Z tą grypą to macie rację. apteki chcą kasę se nabić...
Kasiu dobrze że Oliś super reaguje, chociaż zawsze jakieś pocieszenie, a apetytem się nie martw, napewno wróci, byle tylko fontanny się skończyły.
Uciekam na razie bo moje dziecko wpadło w rozpacz bo jego ukochany motorek się zgubił.
Buziaki

:) Witajcież
Jestem, żyję. Ledwo bo ledwo ale jednak :-)
Wychodzę zaraz z pracy, ściorana na maxa.

Pozdrawiam
fada96c51f0e2428m.gif

Ja wyskoczylam na moment do sklepu, a w drodze powrotnej grad nas zlapal....:crazy: Olivier plakal przerazliwie, bo to pierwszy chyba jego grad w zyciu.... nie wiedzial co to, a walilo porzadnie i biedaczek sie wystraszyl...:sorry:

Kacha- ojej, to ciagle walczysz z choroba.....:-( Zdrowka!
Magdalenka- witaj z powrotem po latach.....:-):-)

Hej!!!

Asia laluniu no fajnie że piątek, fajnie... Ja też od weekendu do weekendu :rofl2: Bo nie mam od 7 rano Ameluchy... :-D

Kacha trzymaj się kobieto!!! ;-)

ooo... Magda! Witaj... Gdzie byłaś jak Cię nie było???

Basia ja nie mam pojęcia co do nazwy... :sorry:;-)
W razie czego będę się zgłaszała po poradę odnośnie tych papierów... ;-) bo jak rozumiem starasz się o dofinansowanie z UP?

Jutrzenka fajna promocja... udanych łowów! ;-)

Matko ale moje dziecko bałagan zrobiło.... :shocked2::eek: idę ogarnąć bo nie ma jak przez pokój przejść... a cwaniara zawinęła się do dziadków.... :rofl2:

reklama
dobry wieczór
wpadłam tylko na chwilkę
i dalej idę leżeć
od dziś mam dni lenia....i nic nie robienia...no może tylko podstawowe czynności.-ale to wyjaśnię póżniej.......
co tam jeszcze-dziś z Wami nie posiedzę-cieszycie się????:-p
chciałam życzyć Wam spokojnej nocki
chorującym zdrówka
Basiu-udanego rozkręcania biznesu.;-)
Kata-żeby Twój T już przystopował :-p
Magda-hej hej.
Asiu-pozdrawiam.
Alex-to Oliś miał przeżycie.

dla pominiętych buziaki.

Nowe wątki

reklama
reklama