Elo! Dziendobry i zdrowka dla chorowitkow...
Paskudny okres teraz na rozne infekcje... U nas niby zdrowo ale od ogrzewania mnie nos w srodku boli i rano taki niby katar dostaje... Mam 2 nawilzacze, ale za cholere nie wlacze, bo mnie trafia jak brzecza... No to sie pewnie do wiosny przemecze...
Ataata, antybiotyk w razie czego zawsze zdazysz podac, dobrze ze jestes z Daria i masz ja ciagle na oku to szybko zareagujesz jakby sie cos niedobrego dzialo
Kata, super ta mata i jakie fajne obrazki wychodza:-)
Kasia i jak tam po porodzie, boli mocno?;-)
Dotka, no Ty to Krzysia dotleniasz od rana

My wczoraj na dwor wyszlysmy i po 15 minutach trzeba bylo wracac, bo tak wiatr wial, ze swiezy snieg zdmuchiwalo prosto na twarz i "zatykalo". I nawet Kaya nie protestowala zeby wracac (no i wyszlo na to ze sie dluzej ubieralysmy do wyjscia niz bylysmy na dworze

)
Weroniczka swietny pomysl z ta sciana do malowania! My tez chcemy tablice kupic, ale nam narazie taka nieduza wystarczy;-)
Sylwia te pierniki to wlasnie sa dobre dla zapracowanych mam bo ciasto sie szybko w misce robi, a potem moze stac w lodowce (mysle ze spokojnie kilka dni) i czekac:-)
No i w ogole milego dnia wszystkim dziewuszkom!!!
Ja juz dzisiaj jakas salatke robie i torta na jutrzejsza imprezke wiec jakby mnie nie bylo;-)