reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata-no raz dziennie-weterynarz tak mu ustalił.(labradory mają tendencję do szybkiego tycia i potem mają problem ze stawami)-podobno to starcza....więc tego się trzymaliśmy.
a po zjedzeniu świerka to za dużo by nie odłożył tego sadełka....:-p:-)

Mój też dostaje raz dziennie mimo że kundel... :-D ale jak mu dam po południu to mi się potrafi zesrać w nocy na dywan... :wściekła/y: dlatego dostaje raz ;-) czasem zje na raz a czasem sobie chodzi i skubie pół dnia.

u nas na szczęście nie ma takich srających wpadek...no czasem jak śpi w kotłowni to sobie pozwoli ale w domu to nie ...dostał raz po dupie i nie zrobi...no chyba ze miałby jakąś rewolucję żołądkową ale odpukać taka się nie zdarzyła.....

Edit-o Kata-fajnie.wrzucaj.

Hej laski!

A ja mam anginę w prezencie na święta. Fajowo...
Dziś już trochę lepiej, ale gardło boli, no i mózg przytępiony,także nie przynudzam.
Pozdrawiam Was cioteczki, papapa

witam
strasznie dużo piszecie ostatnio a ja trochę wypadłam z rytmu:zawstydzona/y:
ja dziś trochę sprzątałam trochę walczyłam z moim buntowniczym dwulatkiem i tak minął dzień:sorry:

alex- żebym to ja wiedziała czemu moi rodzice tak wszystko krytykują:no::no::no: do wszystkiego mają sceptyczne podejście i z góry zakładają że coś się nie uda zeby potem mówić "a nie mówiłem":sorry:
paula- a co ciekawego czytacie?
kasiamaj- a my mamy za mały piec i jak jest taki mróz to w domu mamy bardzo zimno brrrr:wściekła/y:
alex, kacha- a ja mogę wam oddać cały ten śnieg i mróz też:tak::tak::tak:
wiecei co miaąłm piękny plan do was wszystkich coś napisać ale jest mi strasznie zimno , więc mykam pod kołderkę a jutro się poprawię:tak::tak::tak:
tymczasem ściskam was mocno wszystkie co do jednej:tak::tak::tak:
edit- asia- współczuję tej anginy ,zdrówka życzę

Ostatnia edycja:
reklama
hejo laski

no i po imprezie :tak:, wszystko sie udalo, kuba z wypiekami szalal do 21 :tak:. Oczywiscie na glodniaka, jak ok 13 zjadl danio tak tylko 1 plasterek szynki i 1 mandarynke zjadl. Ale potem mleko wypil przed pojsciem do lozeczka. :tak:

Kuba normalnie nie wiedziala co ma robic, normalne szalenstwo, a tak sie ladnie bawil z Majka i chlopakami mojej siostry ze jakbysmy dziecka nie mieli

najsmieszniejszy byl jak dostawal prezenty. On wogole nie kumal ze to dla niego wszystko :-D:-D:-D. Jak dostal najpierw od moich rodzicow te 60 resorakow to przepadl. Potem przyszedl R brat i Majka dala mu prezent to wzial popatrzyl i jej oddal :-D:-D:-D:-D. No mowie Wam ubaw po pachy, i tak kto przychodzil to popatrzyl i do tych resorakow. Ach samochodziarz :-D:-D:-D. Ale potem juz byl szal, bawil sie wszystkim co dostal, a w namiocie to tak szaleli z majka ze tylko patrzylismy ze choinki nie przewroca bo caly namiot az skakal :-D:-D.
Takze impreza udana, synek zadowolony, goscie chyba tez :tak:.

Normalnie nogi mi w du... wlaza, ale sie nalazilam, od rana szykowalam, sprzatalam, potem w trakcie imprezy i jeszcze jak goscie poszli to poznosilam, pozamiatalam, wstawilam zmywarke i umylam reszte co sie nie zmiescila a jest ze "światecznej";-) zastawy i chce jutro pochowac :tak:
A teraz siedze i drinka pije i ide zaraz spac.

kurde komu malo zimo to oddam nasza, jest -21 stopni :szok::szok::szok: i pelni sniegu :szok::szok:

Asia zdrowka kochana Ci zycze :tak:

Stefanka zyjesz???????????

Viki dojechalas szczesliwie ???

i tyle, reszcie przesylam buziaczki bo niby przeczytalam ale nie mam weny na pisanie

jest tu ktos wogole ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry