witam ze slaska:-)
dojechalismy szczesliwie wprawdzie z mandatem za przekroczenie predkosci....ale cało i zdrowo.
pan policjant był na tyle komunikatywny ze z 500 pln zszedł na 100
tak ze nie jest najgorzej;-)
damianek szczesliwy ze mamusie zobaczył, a ja padam na twarz bo ubieralismy u mamy choinke, po czym okazało sie ze lampki nie swieca wiec pedem do sklepu...i jak na zlosc nigdzie nie bylo w koncu w biedronce kupilam...
pozniej ten bałagan trzeba bylo ogarnac a na koniec 2 godziny robilam tort chlopakom na jutrzejsza imprezke.
postanowilam zrobic jeden tort wspolny bo nikt tyle by nie zjadł...
no a poza tym ciesze sie bo jutro moj brat przyjezdza a on mieszka w niemczech i ostatnio widzielismy sie w maju na komunii damianka
teraz lece do wyrka
pozdrawiam was cieplutko
dojechalismy szczesliwie wprawdzie z mandatem za przekroczenie predkosci....ale cało i zdrowo.
pan policjant był na tyle komunikatywny ze z 500 pln zszedł na 100
tak ze nie jest najgorzej;-)damianek szczesliwy ze mamusie zobaczył, a ja padam na twarz bo ubieralismy u mamy choinke, po czym okazało sie ze lampki nie swieca wiec pedem do sklepu...i jak na zlosc nigdzie nie bylo w koncu w biedronce kupilam...
pozniej ten bałagan trzeba bylo ogarnac a na koniec 2 godziny robilam tort chlopakom na jutrzejsza imprezke.
postanowilam zrobic jeden tort wspolny bo nikt tyle by nie zjadł...
no a poza tym ciesze sie bo jutro moj brat przyjezdza a on mieszka w niemczech i ostatnio widzielismy sie w maju na komunii damianka

teraz lece do wyrka
pozdrawiam was cieplutko

Ciekawa jestem jak to u nas bedzie....
, ojj dala czadu