reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam ze slaska:-)
dojechalismy szczesliwie wprawdzie z mandatem za przekroczenie predkosci....ale cało i zdrowo.
pan policjant był na tyle komunikatywny ze z 500 pln zszedł na 100:-p tak ze nie jest najgorzej;-)
damianek szczesliwy ze mamusie zobaczył, a ja padam na twarz bo ubieralismy u mamy choinke, po czym okazało sie ze lampki nie swieca wiec pedem do sklepu...i jak na zlosc nigdzie nie bylo w koncu w biedronce kupilam...
pozniej ten bałagan trzeba bylo ogarnac a na koniec 2 godziny robilam tort chlopakom na jutrzejsza imprezke.
postanowilam zrobic jeden tort wspolny bo nikt tyle by nie zjadł...

no a poza tym ciesze sie bo jutro moj brat przyjezdza a on mieszka w niemczech i ostatnio widzielismy sie w maju na komunii damianka:tak:

teraz lece do wyrka

pozdrawiam was cieplutko

reklama
I co znowu pierwsza sie witam???
Chyba tak....:eek::cool2:

Viki- no to dobrze, ze dojechalas, co prawda z przebojami, ale jest.....:tak::rofl2:
Jutrzenka- fajnie, ze imprezka udana i Kubus zadowolony.....:-) Smieszne, jak napisalas,ze nie wierzyl ze to wszystko dla niego....:-D Ciekawa jestem jak to u nas bedzie....:cool2:
Asia- zdroweczka!:-)

Milej niedzielki wszystkim....:-)

Stefanka- WSTAWAJ Ty pijaku!!!:-D:-p;-):cool2:

To ja druga :-)

Alex hej, widze ze tylko Ty wstalas, reszta to pewnie zachlala wczoraj i teraz kaca leczy (nasza Stefcia to juz 2 dzien :szok:, ojj dala czadu :-D)

ja juz zakupki zaliczylam, kupilam sobie spodnie i koszule :tak:.

teraz pije kawke i zjem sobie kawalek cappucino bo wczoraj nawet nie sprobowalam :tak:. Chce ktos?

ja też jestem ale bez kaca :-p
byliśmy na jarmarku świątecznym
pięknie było!
mnóstwo ozdób, chodzące na szczudłach anioły, wystawa szopek i mikołaj :-)
tym razem kinia dała się przekupić bo rozdawał słodycze :-D
ale trzymałam ją na rękach ;-) zrobiła cześć i mikołaj dał to co lubi mama :-D;-)
skąd wiedział? przecież to mikołaj :-);-)
zmarzliśmy nieziemsko bo byliśmy na saneczkach ale warto było :tak:

jutrzenka co dobrego robiłaś do jedzenia na imprezkę? podawałaś alkohol np. wino?

Ostatnia edycja:
Kata hehe alkohol byl, przeicez to nie komunia :-D:-D:-D. Dla panow standard 40 % ;-), a dla pan do wyboru, wino (obecnie na tapecie Carlo Rossi az sie znudzi ;-):-D), martini z tonikiem, gin z toniciem, mialam tez metaxe i stock84 jakby ktos mial ochote ale nie bylo chetnych ;-);-). Jesli chodzi o ilosc to wiesz zgonow nie bylo :-D, raczej tak dla lepszego trawienia.
Co do żarelka to zdecydowalam ze na zimno bedzie, czyli wedliny i mieska roznego rodziaju, jajka zwykle, faszerowane, salatka grecka, tradycyjna jarzynowa i taka co ostatnio ja lubie robic z piersia z kuraka (tym razem z indyka bo widac kurczakow zabraklo ;-):-D). Do tego rozne jakies duperelki typu ogoreczki, koreczki ;-).
No i slodkosci, typu tort, ciasta, wafle, chipsy owoce
i juz koniec tego dobrego :laugh2::laugh2::laugh2:

no to pobiesiadowaliście trochę :-p
a z tym alkoholem pytam bo u nas chrzciny i roczek bez ;-)
a teraz po obiadku może i bym postawiła ale nie wiem czy dziadkowie odejdą od stołu :-)

hej ho
witam w niedzielę:-)
ale u nas śnieg sypie:szok::szok::szok: szkoda że taki mróz i ze Łukasz jeszcze nie w pełni zdrowy bo byśmy pośmigali na saneczkach:sorry:
viki- to fajnie ze dojechaliście w całości, tylko ile wy jechaliście w taką pogodę że 500 zł mandatu chcieli wam dać:szok::sorry:
jutrzenka- ale wypasiona imprezka była:-p a u nas z prezentami było inaczej co drugi to lepszy:-D:-D

a co tam u was? co porabiacie?

Hejka wieczorkiem
My dzien na zakupach jedzeniowych spedzilismy....a i tak nie wszystko jeszcze mam. Ale ja to duzo w polskim sklepie musze kupic....

Kata- no to fajnie musialo byc:tak:. Zazdroszcze Ci tych chodzacych na szczudlach aniolow....:-);-) Prawdziwe chociaz? :-p;-):laugh2:
Jutrzenka- sporo naszykowalas...:-):tak:A duzo gosci bylo?

swoją drogą też nie miałam kogo zapytać o menu urodzinowe jak jednej z największych imprezowiczek :-D jutrzenka ;-):-D
alex najprawdziwsze w świecie! :-)
aga nudzimy się, mała co chwilę sobie zajęcia szuka a my krzątamy się po domu to tu to tam ;-)
aaa no i przed chwilą oglądałam na you tubie filmiki adama słodowego :-D pamiętacie tego gościa? ;-)
i archiwalne wydania wiadomości ;-)
hehe właśnie trafiłam na fajną stronkę z filmikami: http://www.spryciarze.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry