reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć wam!

Viki to dobrze że szczęśliwie dojechaliście. I podziwiam Pawła że spokojnie siedzi w aucie jak sama jedziesz.
Julka to chwili nie siedzi spokojnie. Narwaniec :rofl2:

ehhh... Jutro cały dzień roboty...

idę młodą kąpać.

Paaa... ;-)

reklama
aloha :))

Kata hehe z ta imorezowiczka to zdecydowana przesada, wiesz to takie opowiesci ksiezycowe naszej kolazenki co od 3 dni trzezwieje ;-)
Co do alkoholu na imprezkach typu chrzest czy urodziny to dla mnie nic zlego, w koncu czyms trzeba te kupy jedzenia popijac :-D. Tylko wszystko w rozsadnych ilosciach oczywiscie :tak:. W koncu to dla ludzi jest :-)

Aga tez bym poszla z kuba na sanki ale przy -16 to ja tylko bieg od domu do samochodu uskuteczniam :-D

Alex bylo 12 osob doroslych plus 7 niepelnoletnich :laugh2::laugh2:

Ela lomatko a palce Cie od klawiatury nie bola :eek::eek::eek:

co robicie, ja powinnam prasowac ale dzis mi sie nie chce, musze odpoczac,

hej
u nas niedziela minęła na leniuchowaniu,odwiedzili nas moi rodzice,przy okazji wybrali sobie choinkę.
Kuba dziś też sie trochę wyszalał z ciocią więc może ładnie zaśnie???

Asiu-zdrówka zdrówka zdrówka!!!!!
Aga-u nas piec duży na drewno,podejrzewamy że dmuchawa coś nawala...zdrówka dla Łukaszka-żeby mógł wyjść na sanki.
Jutrzenko-widać fajną mieliście imprezkę,i super że Kuba zadowolony.wyszalał się z radości.
Viki-to Ci się śpieszyło :-);-)-dobrze ze p.policjant był miły i tylko takim mandatem się to skończyło.-jak tam imprezka????
Elcia-hej.co Tak Ci nudno??? jak tam praca???

Jutrzenko-mnie też naszło na sałatkę :tak::-) i dziś rano robiłam jarzynową
co do choinki-to mamy na podwórku już wycięte... w leśniczówce można kupić taką żywą,nadleśnictwo sprzedaje tym kto chce..ludzie przyjeżdżają i wybierają :tak:my już swoja mieliśmy dawno wypatrzoną.ale stoi na dworze żeby nie opadała za szybko.jutro chyba ubierzemy.

oj dziewczyny
padam :))
3 dni a chyba ze 30 butelek hehhehe
jutro sie odezwe jak wypoczne !!
do ciebie tez jutrzenka maliniaku :))

Hej, hej :-)
A nas zasypało śniegiem i totalnie miasto sparaliżowało:tak: Net mi przez to kiepsko chodzi i wolę unikać kompa, żeby się tylko tym nie denerwować:-p Jestem w takim razie zmuszona do odpoczynku, bo jakby była ładna pogoda to pewnie ciężko by mi było w domu siedzieć, tak mnie nosi niestety :sorry:
Kata pytałaś o Madziunię, więc nie jest ani lepiej, ani gorzej. Lekarze nic na razie nie chcą obiecywać, ale pojawiła się pierwsza kupka, a to już bardzo dużo, bo oznacza, że żołądek i jelitka podejmują pracę:-) Mała cały czas jest utrzymywana w śpiączce, ale CRP powoli spada i Ani pozwolono Madzię naoliwkować, a to też bardzo dużo. Wcześniej organizm Madzi na dotyk Ani reagował przyspieszeniem akcji serca i lekarze zabronili wszelkiego dotyku, także to już chyba duży krok do przodu:tak: Podziwiam zarówno Madzię jak i Anię, tak dzielnych dziewczyn to ja dawno nie widziałam:tak:
Słodkich snów Wam życzę Laseczki:-)

reklama
Do góry