reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj ty się nie śmiej z siwych włosów bo ja mam ich naprawdę dużo:-:)-:)-( Nie ma dnia żebym nowego białego włosa nie znalazła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I chyba będę musiała zacząć farbować włosy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dzięki dziewczyny!
Smiley-IPB-92.gif

mała zasnęła bo wstała wcześnie
wiecie gdzie zasnęła??
w swoim łóżeczku! :szok: :-D :-D chyba pierwszy raz w życiu!
powiedziała, że tam chce i koniec - nie oponowałam ;-)

ja mam gila jak stąd nad morze :cool2: no nie może w góry bo jeszcze dotę zarażę ;-)
łeb mi pęka. młoda wstanie to se miksturę zrobię z mleka czosnku i miodu :-) mniam!
idę pod kocyk z książką bo mnie telepie :blink:

kasia ja w ciąży nie farbowałam i tym sposobem doszłam do swojego koloru :-) kup sobie najwyżej saszetki i odświeżaj co miesiąc ;-)

Kasia Castingiem spokojnie możesz farbować :tak:

Weronika niestety tak to jest... Jednemu szybciej się pokazują siwuszki innemu później... ;-) sprawa genetyczna.
Moja fryzjerka znalazła u siebie pierwsze włosy jak miała 23 lata... :tak: mojej mamie dopiero teraz się pokazują a ma 42lata :sorry2:;-) tata jeszcze nie ma siwych a 47wiosenek przeżył... :-D:blink: więc mam nadzieję że i ja nie prędko znajdę :sorry2:;-):tak::-)

Elo, elo Ziomalki:-D
Kata dużo zdrówka dla Kini:tak:
Dzięki Dziewczynki za poprawę humoru, o śnie już nie myślę, hehehe po prostu muszę czasami jak baba w ciąży pomarudzić :-p
A Młodej to chyba nic już nie ruszy:sorry2: Zaliczyłam dzisiaj upadek w autobusie i nic, zero reakcji ze strony Jessi:sorry2:Być taką ofiarą losu to po prostu wstyd :cool2: Wstawiłam wózek z Olisiem do autobusu i rozłożyłam sobie takie siedzenie co jest z boku (takie rozkładane jak w kinach), zapomniałam sobie go ręką przytrzymać i pięknie grzmotnęłam na podłogę :-D Aż się pół autobusu zleciało czy nic mi się nie stało, a ja ze śmiechu mało się nie posikałam :-D:-D:-D Ktoś mi podał rękę i jak się podnosiłam to się krzesełko nagle rozłożyło i jeszcze nim w plecy dostałam:-D:-D:-D Kurcze jakby ktoś to nakręcił to główna nagroda w Śmiechu warte gwarantowana:-p

Hej.
Melduję tylko że żyję jakby która tęskniła;-).
Jestem zawalona robotą, do tego coś się u mnie chrzani z @ i mam już dość wszystkiego.
Tym wszystkim co trzymały kciuki za interes chciałam powiedzieć że w środę podpisuję umowę z UP i od 25 ruszamy z robotą.

Buziaki dla wszystkich obecnych, a TYCH wszystkich którzy są a jeszcze ich nie widać (w brzusiu) to proszę pogłaskać. :-D

No Baśka no to gratulacje :-)
Zapomniałam jeszcze wcześniej napisać, że ja zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży normalnie włosy farbowałam ;-)

Basia to Ty kobietko lepiej idź do gina skoro najpierw bolał Cię brzuch a teraz jest coś nie tak z @. A może Ty ten test ciążowy ostatnio robłaś za wcześnie i dlatego wyszedł negatywny:sorry2::sorry2::sorry2:

Kacha ależ się uśmiałam z Twojej przygody:tak::tak::tak::tak:

reklama
wpadłam na BB -bo mi sie Pauli bezików zachciało :-D:-D:-D muszę zaraz spisac sobie przepis.
coś mnie oczy szczypią....nie wiem co to....????może tusz mam jakiś do kitu.???
zaraz idę na film -to wpadnę do Was wieczorkiem.

Paula-dizęki
Kacha-agenciaro-Ty weź uważaj na siebie -bo jeszcze Jessi zgubisz wrócisz do domu i dopiero się skapniesz...:-D:-D:-D
Basia-trzymam kciuki za interesy.

Sylwia-gdzie Ty sie podziewasz????

Do góry