Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylwia nie pilam, ja tez jestem zmarzluch, jak sie wykopie i siedzie w szlafroku to czasem skarpetki zakladam![]()
Sylwia nie pilam i tez jestem zmarzluch
;-)

Mało brakowało, a dzisiaj kilka razy już bym jej coś powiedziała, ale w porę panowałam nad emocjami
Już się zaczęły kazania co i jak mam robić
Kij z tym, jednym uchem mi wlatuje, drugim wylatuje
A niech sobie małolata siedzi, bo ja na jutro zakupy jeszcze zaplanowałam
Widzicie jakie z Was jasnowidzki, co prawda jeszcze jutro jest, ale teraz to już jestem właściwie pewna, że się przeterminuję ;-)A Wy to wiedziałyście wcześniej, to podajcie mi proszę cyferki, które wygrają w loterii kilka milionów funi 

.... A ja tez zmarzluch jestem ale jakos nie umiem w kapciach chodzic...

. Jak jechalam to mialam kupic bebilon, recznik papierowyy, sos i makaron do spaghetti i coca cole to z rzeczy napewno a jak mi cos wpadnie w oko to mialam wziac 

. No i wzielam i prawie 200 zeta poszlo 

. I wraz jeszcze musze soki kupic 
.
. Juz daaawno nie kupowalam bo mi jakos sie znudzilo ale dzis bylo w takie duzej metalowej puszce z przykrywka 7 butelek (hehe roczny termin waznosci to moze postac ;-)). Fajowa ta puszka, jeszcze wieksza niz sa w sklepach te puszki od lizakow chupa-chups. Moja siostra ma taka wlasnie po lizakach w domu i ma w niej samochodziki po chlopakach swoich. I kuba jak tam przyjezdza to zawsze ta puszke dostaje i wyciaga i wkalda samochody. I jak dzis zobaczylismy ta puszke Desperados to od razu pomyslelismy ze bedie na samochody i kuba to uslyszal i tez mowil auta auta. Zajezdzamy z tym do domu a on ciagle auta auta ja mu mowie zaraz mamusia Ci da. Otwieram puszke zeby wyjac butelki, on zaglada i mowi ojej mima ojej mima (czytaj ojej nie ma) 

. Ale sie usmielismy, on myslal ze w niej sa samochody 

. Ale jak wyjelismy butelki to on od razu zaczal swoje auta wrzucac i sie cieszyl