dzien doberek,
widze ze nikogo jeszcze nie ma wiec bede pierwsza siedze sobie przy kominku pije kawke na sniadanie i odpisuje na bb
anetka jak sebek dzis z uszkiem troszke lepiej ???
paula od nas jedzie sie autobusem do Polski i to mniej wiecej tyle trwa, czasami kota w glowe mozna dostac, caly czas miszkamy we wloszech mniej wiecej na wysokosci Rzymu tylko po drugiej stronie buta i przez same wlochy sie jedzie ponad 10 godzin, pozniej austria, czechy no i polskie drogi
magdalenka co do tych starych kawalerow to jesli chodzi o mojego brata to co prawda stary nie jest jeszcze no ale ma ciekawa linie od siebie jego chrzesny (ponad 40 lat) stary kawaler i chrzesny czrzesnego (kolo 60 lat) tez stary kawaler wiec nie wiadomo co bedzie z moim zdurnialym bratem
a czy z Wiktorkiem lepiej czy szykujecie sie do voodoo, nasz Zaki wypija ogromne ilosci plynow dziennie wiec moja mama ostatnio stwierdzila ze ma cukrzyce
pryzybelka Zaki rosnie jak na drozdzach, a co do wozka to u nas nierealne jest bez wozka bo minuta by nie minela a mojego dziecka by juz nie bylo, on musi byc powiazany bo ma motorek w d.... i ucieka nie patrzac na samochody
asiacur mnie tez ostatnio cos bierze na klasyke i mam zamiar zabrac sie za trylogie, ale musze chwile odczekac bo dopiero co skonczylam sage o ludziach lodu, sage o czarnoksiezniku i sage o krolestwie swiatla, a to zupelnie inny gatunek
weroniczka jak tadeuszek dzis lepiej z oczkami ???
kacha ja z moja mama max tydzien moge wytrzymac a pozniej zaczyna sie pouczanie mimo ze obie sie bardzo staramy zeby tego nie robic, a najciekawsze jest to ze tak jak teraz nie widzimy sie od sierpnia to wszystko przez telefon jest ok
ja obstawiam 02.02
moj potworek juz wstal i sie wzial za kawe ktora nie dopil moj D, czy wasze dzieci tez uwielbiaja kawe,
a i jeszcze jedno bo nie dam rady wyczytac tego z zaleglych postow, czy wszystkie wasze grudniaczki juz mowia, u nas jest z tym problem na razie, rozumie a mowi kilka slow tylko no ale we wszystkich trzech jezykach, pani doktor kazala nam uczyc go tylko wloskiego i chciala nas juz do logopedy posylac, nie wiem co mam o tym myslec
uciekamy zrobic malemu platki na sniadanie
do pozniej papa