reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a ja ledwo zyjee po tym treningu. a dla ciekawskich bab dodam ze musze go miec z powodow BHP w pracy wiec sie nie nakrecajcie.
dota oj juz ze 2 tygodnie temu chybaa a ty ?? dalej jak to mowia moje uczennice ''plain'' ??
co tamm jeszcze ??

reklama
uuuu Alex to jest gorzej niz myslałam:-p jakies kropelki sobie wpusc...moze inahalacje zrob;-)

Zrobilam nie pomoglo, ale jak pomyslalam o Twoim K, to od razu mi sie polepszylo....:-p:-D;-)

Paula- no jak juz upieklas to daj.....byle suche nie bylo, bo nie zjem...:-p:-p;-):-)

Pryzy- hi hi dobre z tym klockiem.....:-D:-D A Olivier z wozkiem to codziennie.....:tak:

Kasiamaj- bylas u lekarza w koncu?

Stefanka- dla praktyki mozemy na klaty pojsc.....:-p;-):-)Ja tam niczego sie nie boje....

A wlasnie, to mi przypomina ze viki nie zagladala dawno. Ciekawe czy na ten oboz karate juz pojechala z panem Mijagim ....:confused:;-):-)

Asia- zdroweczka! :-)

Alex:-p:-p:-p takie pyszne że na pewno byś zjadła... I nie suche... :-p

Stefanka już się dzieczyny wystraszyły że będziesz na nich ćwiczyła... :-D

Weronika jak to Staś na nartach? :szok:

Asia kiedy Ty masz czas czytać te wszystkie książki? :szok: ;-)

Pryzy ja to jak mam możliwość teraz to wolę wózek niż sanki. Troszkę łazi na nóżkach, troszkę jedzie... często też próbuje mnie podejść żeby na rączki ją wziąść :szok: ale bajerę zapuszczam i łazi... ;-):-D

Kacha jeszcze dwa dni i suwaczek pokaże 40 tygodni... :-) Ciekawe na którym tygodniu się zatrzymuje... :-D

Paula a no normalnie na nartach. Mój szwagier jest insruktorem narciarstwa i właśnie zabrał dziś Stasia na pierwszą lekcję jazdy:tak::tak::tak::tak:
A co do babki to ja bym zjadła gdyby była zakalcem:sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczynki a może jakieś zakładziki kiedy Jessica postanowi wreszcie wyjść z brzuszka??:sorry2::sorry2:

hej
jestem,już mi lepiej.byłam dziś na badaniach moczu i morfologii-sama sobie zleciłam i wyszło że mam za wysoki ciężar właściwy-dzwoniłam do mojego ginka i kazał mi litry płynów wypijać!!!-już mi się ....chce od tego picia....ale jak mus to mus.
mam brac nospę i leżeć najwięcej jak się da.
kupiłam sobie też żurawinę może cos też pomoże.???

u nas straszna pogoda się zrobiła...wieje tak że nic nei widać i sypie śnieg.
J dziś nie był w pracy -bo nigdzie dojechać nie można w lesie wszystko zawiane....samochody nie przejadą.
napadało nam śniegu do wiatrołapu-bo uszczelka puściła w drzwiach -koszmar.

dzięki dziewczyny że się martwicie :tak:-i za rady.;-)

a ...odebrałam też dziś wyniki Kuby moczu-posiew wyszedł jałowy -więc wszystko ok.

Sylwia-wczoraj napomknęłam w tej samej sprawie do Katy :-)
Jutrzenko-lepiej już dziś?nie ma za co!!!
Kacha-dzięki.
Anetka-to też prawda.
Dotka-Ty majosio...:-D:-D:-D
Viki-co tam u Was???

pryzy ale mnie rozbawiłaś :-D:-D
wózek już bardzo rzadko
magda zapomniałam napisać - współczuję bo niedawno przechodziliśmy to samo :-( najważniejsze, że wikiemu pomogło. pal licho ubrania i pościel!
dota i tu się myślisz hihihi :-) nic nie widać nic nie czuć ;-)
asia a wiesz, że teraz chętnie sięgnęłabym do lektur :sorry2: tylko kurde nie mam. dopiero zacznę uzupełniać biblioteczkę :tak:
weroniczka paula jakie kuchareczki :-)
stefcia przyda ci się. obyś tylko nie musiała sprawdzać w praktyce. no może na alex skoro na ochotnika się zgłasza :-p
kasia to taki przymusowy urlopik miał j. ;-) pracodawca mu potrąca z urlopu w takim wypadku?

wróciłam z pogaduch korytarzowych bo czas młodej kąpieli się zbliżał
mała polazła do sąsiadów na kominki i mówi: fajnie tu było :-D
a w ogóle objęła mnie dziś za szyję i smutnym głosikiem mówi: nie kocham cię mamusiu, wiesz? :-D no normalnie jakie teksty ostatnio wali tym swoim dziecięcym głosikiem to nie wiem czy się śmiać czy płakać :-)

Weroniczka czemu jak by była zakalcem? :sorry2::-D wyszła tak wilgotniusia fajna... i do tego dwu kolorowa... :-);-)

I fajnie że mały Staś ma możliwość poćwiczyć jazdę... :-) Podobno to super wiek na naukę :-)

Kasia pij, pij... :-D

Paula dlatego że z babek piaskowych to ja uwielbiam takie właśnie z zakalcem:tak::tak::tak::tak:

Kasiamaj no to pij na zdrowi dziewczynko. A wierzę że już Ci niedobrze od tego picia bo ja dziennie jak wypiję szklankę wody to już dużo. Mój organizm wcale nie domaga się picia:sorry2::sorry2:

reklama
wiem wiem kasia ale był w domku a to prawie jak urlop :-)
moja jeszcze się pluska...
paula co się dziwisz? ja też lubię zakalce :-p jakby ci kiedyś nie wyszło to podeślij :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry