reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula- no i widzisz jakie dziewczyny sa niewymagajace......jak wyjdzie dobre to ja jem jak zle zakalcowate, to kata i Weroniczka.....nic sie nie zmarnuje.....:tak::-)
Kasia- to pij....I dobrze ze u Kubusia w porzadku.....:tak:
Weroniczka- ja juz dawno obstawiam 1 luty dla Kachy.... sa i inne zaklady:tak: z tego co slyszalam, ktos tez obstawia walentynki.....:sorry2:A Ty jak?

reklama
ja nie spie, czytam ksiazke bo nie mam sily siedziec przy kompie

dziekuje za troske i mile slowa, juz mi lepiej, mam nadzieje ze jutra wstane jak nowo narodzona.

Kasia pij pij ;-)

ide czytac, wiec mi wybaczcie ale nic wiecej nie wykrzesam z siebie na ta chwile, moze wroce potem jak nie padne, bo mnie juz depresja i przesilenie dopada przez ta zime, rany jak mnie to wkurza, sypie i sypie i sypie i znowu mrozy maja wrocic :no:

do uslyszenia

hehehe to teraz mi powiedzcie jak się robi ciasto z zakalcem :-D:-D:-D:-D żebym mogła innym raz na jakiś czas zaserwować... :-D:-D:-D
Zawsze byłam przekonana że nie mam ręki do ciast :-D i że zakalce będę robiła a jeszcze nigdy mi zakalec nie wyszedł :-D

A ja chyba nic nie obstawiam... :-p

hmmm. Jak się robi zakalec? Do tego najlepiej nadaje się mój brat który zawsze robi zakalce i są one najlepsze w świecie:tak::tak::tak::tak::tak: A tak na seri to czasem wystarczy otwierać często pikekarnik przy pieczeniu:sorry2::sorry2:

Paula wystarczy mieć zwalony piekarnik i zakalec murowany :-) ech nie było mi do śmiechu jak zrobiłam pierwsze ciasto w tym cholernym piekarniku :no:

Kacha ja obstawiam 2.02 ;-)

Weroniczka idź idź bo z oczami to nie ma żartów.

Jutrzenka może te złe nastroje przez szalejące hormony ;-)

A Wiktor załapał jakiegoś wirusa. Woda z niego leci jak z kranu. W kolorze żółtym. Oczywiście teściowa musiała coś wymyśleć i wymyśliła żółtaczkę ech jutro będzi enad nim jakies voodoo odprawiać.
Mam nadzieję , że noc minie bez niespodzianek.

Weroniczk hehe dzięki za wskazówki :-D

Magda zdrówka dla Wiktorka... biduluś... :-(

hehe a ja już od jutra mam wolne od Ameluchy!!! :-):-):-):-) Ponad dwa tygodnie jupiiii!!!! :-):-):-)

Zmykam spać!!! Dobranoc!!! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry