reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja sie tylko witam bo kuba mnie ciagnie do zabawy po za tym (Magda pytalas :tak:) nie jestem w humorze :no::no:. Pomiajac zime to siedze sama bo R poszedl na pozegnianie 3 kolegow co odchodza na emeryture :baffled::baffled::baffled:, a ze ja mam tak ze zaraz sie martwie jak bedzie wracal i w jakim stanie to czekam na niego cala w stresie. Kurde nie umiem nie myslec, jakas taka jestem ze martwie sie zeby cos mu sie nie stalo bo wiadomo ze alkohol szkodzi :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

odewze sie potem jak bede w humorze jak R wroci i napisze cos do Was.

a teraz to tyle, ide sie bawic z moim szkrabem

paaa

edit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zadzwonilam do R bo nie wytrzymalam, powiedzial ze wraca i bedzie za 10 min, normalnie szok, z glosu to tak jakby nic nie wypil, moze nie bylo alkoholu :))))))))))))))))))) slyszalam jego kolegow w tle i sie smieli ze pewnie nie wierze ze tak szybko wracaja :)))))))))

takze odewze sie jak kuba pojdzie do lozka :)))))))

Ostatnia edycja:
Jutrzenka good news :) A tak się martwiłaś.
MOże i humorek będziesz miała lepszy.

Kasia jak wyrywałam ostatnio 8kę to zdychałam tydzień i schudłam 5 kg - ale to chyba zasługa tego, że do rzeźnika trafiłam chyba a nie do lekarza :-D

hej babeczki

wpadnę chociaż się przywitać
my dzisiaj cały dzień same bo t. miał imprezkę po pracy ale pojechał samochodem i wrócił ok ;-)
mała dzisiaj drzemała 3,5 godziny w dzień ponownie w swoim łóżeczku (!) i jeszcze buszuje :baffled: jeszcze poczekam z jego złożeniem. na noc nie chce się tam położyć ale nie nalegam tylko podpytuję ;-)
poza tym pospacerowałyśmy dzisiaj godzinkę. słoneczko świeciło, tempka na plusie i zaczęło wszystko topnieć :baffled: na chodnikach nadal zaspy a odśnieżone tylko drogi osiedlowe :baffled: a o zawał mnie przyprawiał spadający z bloków topniejący śnieg :szok:

spokojnej nocki!

Kacha no weź już urodź:sorry2::baffled:;-)

U mnie nudy, nudy, nudy:sorry2: Jestem przeziębiona i głowa mnie boli. Wczoraj dostałam od męża ekspres dolce gusto, kawa z niego faktycznie przepyyyyszna.
No ale jak to chłop mój R musiał numer odwalic, już dawno temu zażyczyłam sobie ten ekspres na urodziny. Myślałam, że jak powiedziałam mu o tym raz to wystarczy i cierpliwie czekałam na prezent a tu duuuuupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zapomniał łoś jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale zreflektował się i pojechał go kupic. Była mała awanturka więc myślę że na przyszłośc zapamięta:-p:-p

Magda ja czytałam że czekolada nie psuje zębów tylko cukier znajdujący sie w niej więc pewnie tak samo z tuczeniem:tak:
Dobrze, że Wiktorkowi się poprawia:-)

Asia odpocznij kobito, należy Ci się:tak: Jak kiedyś jeździłam autobusem do pracy to też czytałam teraz już tylko przed snem.

Jej, jakiego ja mam leniaaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ahaa, w tym momencie strzelam focha bo mój wniosek został OLANY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba tylko Kasiamaj zauważyła:baffled:
Nie chceta to nie:sorry2:

no jestem, pije Redsa, ogladam och karol i cos do Was skrobne :tak:

Magda ja mialam 2 osemki wyrywane, gorna poszla bez problemu a dolna gorzej w mialam torbiel pod spodem i sie nie znieczulila :szok::szok: ale przezylam i nic mnie potem nie bolalo :tak::tak:.
Co do biegunki Wiktorka to moze to wirus jais, kuba ostatnio kilka dni robil rzadkie kupy a nic mu nie dolegalo, dzis juz zrobil normalna :tak:

Kata moj to by autem na impreze nie pojechal :baffled::baffled::baffled: chyba wolalby nie isc ;-);-)

Sylwia przestan sie fochac, przeciez napisalam ze odpisze potem jak kuba bedzie w lozku. Chyba chodzi Ci o zlot, ja parzylam juz troche ale nic mi ni wpadlo w oko, moze najpierw ustalny miesjce a potem szukajmy lokum :tak:

Kasia kciuki za dobre wyniki J. U nas tez kupe sniegu, jak jutro bedzie cieplo to tez wyjdziemy z kuba :tak:

Asia jak Fifii??, a Ty korzystaj z ferii i odpoczywaj :tak::tak:

Paula u mnie tez dzis krupniczek byl, kuba zjadl caly talerz, tzn cale to zaglebienie :tak:

Elcia u nas tez trzeba odsniezyc, nie chcesz wpasc ;-);-):-D:-D:-D

Alex pare miesiecy, to mnie pocieszylas :baffled::baffled:, z tego co czytalam to dopiero czerwiec cieply, mam nadzieje ze sie nie sprawdzi :no::no::no:

Ewedja Kuba ladnie mowi, wiekszosc po swojemu ale powtarza, laczy wyrazy ja go jakos rozumiem, chcoc nie wszystko. Taki fajny teraz jest ze szok :tak::-)

Kacha hihihihi i ten 14 wg mnie moze byc proroczy :-D:-D:-D:-D. A tak powaznie to mysle ze 5.02 :tak:

hmm i chyba tyle, nic wiecej nie pamietam

co porabiacie??

Ja właśnie wróciłam od siostry:tak::tak::tak::tak: I kurcze tak mi okrutnie u niej nogi zmarzły że teraz mnie kości łamią.
A jutro jedziemy do moich rodziców bo R będzie malował przedpokój i sufit w łazience:tak::tak::tak: A pojutrze to dzień imprezowy bo najpierw idziemy do teściowej na imieniny a potem do siostry na urodziny jej córki i syna i mojego brata:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Sporo tego będzie:tak::tak::tak:

Weroniczka to imprezowa niedziele Cie czeka :tak:. A na rozgrzewke moze wez ciepla kapiel :tak:

a ja bym sie winka grzanego napila, juz daaaaaaaaawno nie pilam a w zime najlepiej smakuje, chyba jutro kupie jak bedzie :tak:

och Jutrzenko ty to masz pomysły z tym winkiem :tak::tak::tak::tak: JA mam w domku czerwone wytrawne winko ma bardzo dużo goryczki więc na ciepło z miodem będzie pycha :tak::tak::tak::tak: Idę sobie zrobić i wskakuję do łóżeczka.
Acha apropoz oczek Tadeczka to nie byliśmy u lekarza bo dziś mu nie ropiały (odpukać w niemalowane) więc może mu przechodzi:tak::tak::tak:
Dobranoc kochane i odezwę się może jutro a może dopiero w poniedziałek. Zobaczymy.

reklama
Sylwia przestan sie fochac, przeciez napisalam ze odpisze potem jak kuba bedzie w lozku.

Dobra, dobra, już nie świruj bo ja pytałam się o to już przedwczoraj:-p
No i jak w takim tempie będziemy ustalac miejsce to już nie będzie żadnego wolnego lokum:sorry2::-(
Ps. piłaś już to martini rosato??

Weroniczka ja mam tak samo jak mi stopy zmarzną a często mi marzną. Marcel i R zawsze na boso bez skarpet i mają ciepłe stopy a ja w skarpetkach, kapciach i mi dalej zimno:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry