Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) nie jestem w humorze 
. Pomiajac zime to siedze sama bo R poszedl na pozegnianie 3 kolegow co odchodza na emeryture 

, a ze ja mam tak ze zaraz sie martwie jak bedzie wracal i w jakim stanie to czekam na niego cala w stresie. Kurde nie umiem nie myslec, jakas taka jestem ze martwie sie zeby cos mu sie nie stalo bo wiadomo ze alkohol szkodzi 

jeszcze poczekam z jego złożeniem. na noc nie chce się tam położyć ale nie nalegam tylko podpytuję ;-)
na chodnikach nadal zaspy a odśnieżone tylko drogi osiedlowe
a o zawał mnie przyprawiał spadający z bloków topniejący śnieg 

;-)
Jestem przeziębiona i głowa mnie boli. Wczoraj dostałam od męża ekspres dolce gusto, kawa z niego faktycznie przepyyyyszna.

zapomniał łoś jeden

Ale zreflektował się i pojechał go kupic. Była mała awanturka więc myślę że na przyszłośc zapamięta

Jak kiedyś jeździłam autobusem do pracy to też czytałam teraz już tylko przed snem.

Chyba tylko Kasiamaj zauważyła

ale przezylam i nic mnie potem nie bolalo 
.

chyba wolalby nie isc ;-);-)

, z tego co czytalam to dopiero czerwiec cieply, mam nadzieje ze sie nie sprawdzi 

:-)

. A tak powaznie to mysle ze 5.02 

I kurcze tak mi okrutnie u niej nogi zmarzły że teraz mnie kości łamią.

A pojutrze to dzień imprezowy bo najpierw idziemy do teściowej na imieniny a potem do siostry na urodziny jej córki i syna i mojego brata

Sporo tego będzie

JA mam w domku czerwone wytrawne winko ma bardzo dużo goryczki więc na ciepło z miodem będzie pycha 

Idę sobie zrobić i wskakuję do łóżeczka.

Sylwia przestan sie fochac, przeciez napisalam ze odpisze potem jak kuba bedzie w lozku.

:-(