reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!

To i ja się witam wtorkowo :-D

Dota, ale Ty się newsami raczysz przy kawie:szok:
Kasiamaj, to dobrze, że Kubie już lepiej. :tak::tak:

Chyba zrobię dziś naleśniki, choć nie powiem, żeby mi się chciało.

hejo i ja sie witam

dzis tylko egoistycznie napisze cos o mnie i splywam, a co raz nie mozna :-p:-p

dzwonilam do panstwowych przedszkoli, tych dwoch co moge zalatwic miejsce. W miejskim w miescie 320 plus komitem 250 na rok.
A w gminnym niedaleko nas w dordze do R pracy, tam gdzie bym najbardzoej chciala to 250 plus komitet :tak:. Tylko niestety nie wiadomo czy bedzie grupa, kaza skladac a jak sie okaze ile bedzie 4 i 5 latkow to bede wiedzieli czy jest grupa.
Takze postanowilam ze podpisze umowe z tym prywatnym, poswiece ta stowe na wpisowe i zloze podania do tych panstwowych. Jak bedzie grupa w tym gminnym to tam posle kube, ewentualnie dio tego drugiego panstwowego. Ale zostawei sobie furtke w tym prywatnym w razie czego.

i tyle narazie ode mnie

milego dnia paaaaaaaa

Asia u nas tez dzis naleśniki:tak: moje dziecko bardzo je lubi...a powiedz z czym robisz??? moze zgapie od Ciebie;-)

Jutreznka jestem pewna,ze podejmujesz słuszną decyzje...Ty nasz egoistko..hihi:-p:-p

Elkaaaaaaaa:-p

wlasciwie to u nas dwie Elki....hiihi czyli Elusie?:-p

Ostatnia edycja:
witam sie wtorkowo i zmykam tak sie dzis czuje jakby czołg po mnie przejechał:((((mała dała czadu w nocy a ja byłam twarda i nie wziełam jej do nas ...... az zT sie pogryzłam .....

Dota, najczęściej robię z jabłkami i cynamonem, czasem z powidłami śliwkowymi a rzadko z serem.
Elcia, tak trzymać. Trzeba być twardym nie miętkim.
Jutrzenka, no to jak was przyjmą do wszystkich to będziesz miała dylemat:-p. Mam nadzieję, że dostaniecie się tam, gdzie byłoby dla Was, a przede wszystkim dla Kuby najlepiej.:tak::tak:

reklama
alex ale ja jednak klamalam bo zapomnialam ze musze pojechac do weston w czwartek a to w odwrotnym kierunku hehe wiec chyba piatek ?? pasuje ??
a ja juz bylam u lekarza a teraz sie zbieramy gdzies na szopnig :))
odgrzalam drozdzowki i sa jak swiezutkie znowu !!!!!

Do góry