reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
oooo znalazlam lepze fotki
1. nowy rok
2 dzis

zobaczcie na iglaki i na trawe ktora widac na pierwszej fotce a na drugiej jest zasypana :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a slupek na wrost ma snieg do polowy

Ostatnia edycja:
hej babeczki

jutrzenka u nas tyle samo śniegu :-( najgorzej jak się topi bo plucha straszna :-(
paula fajnie to musi wyglądać :-D ale cię rozumiem bo z młodą miałam to samo :sorry: obiady zaczęłam gotować chyba po pół roku ;-)
alex będzie coś z tego drugiego deserku? :-) a co ci mąż zaserwował? :-) czekoladowe kajdanki? ;-):-)
pryzy wytrwaj :tak: ja robiłam podchody parę razy aż w końcu zaczęła sama wołać ;-) niech poczuje dyskomfort mokrych majteczek :tak:
dodam, że u nas z kupką jest problem. woła pieluszki. jak byli znajomi w sobotę akurat jej się zachciało i ani na nocnik ani w pieluchę (nie chciała założyć). męczyła się strasznie bo ją cisnęło :-( w końcu się wkurzyłam i dałam wybór: albo pielucha albo nocnik! :angry: założyła pieluszkę i zrobiła :tak: zupełnie inne dziecko ;-)
następnym razem będzie pewnie to samo :sorry:
zdrówka dla chorowitków!

mała dostała od kolegi pierwszą walentynkę jak byli u nas znajomi z synkiem w sobotę :-)
wczorajszy dzień był taki sobie bo mnie małż w sobotę wkurzył i niedziela :wściekła/y:
a dzisiaj już rutynka ;-) mała się zdrzemnęła popołudniu i poszliśmy na kawkę do znajomych (tych co byli u nas w sobotę)

asia na razie bikini odkładam. pożyczyłam od kumpla najnowszego d. browna :-) a że uwielbiam więc ma pierwszeństwo :tak:

skonczylam prasowanie, ehh nie chcialo mi sie :no:

Alex hehehe jak w walentynki wszyscy konsumowali to dobra.... ja tez :-p:-p:-p:-D:-D:-D;-)

Kata no niestety jest tyle sniegu, na zdjeciach to i tak inaczej wyglada ale na zywo to naprwde szok. Ostatnio taka zima pamietam byla w 2006 tez styczen luty, akurat wtedy sie w grudniu 2005 przeprowadzalismy. Pamietam mroz -30, w garazu nam rozsadzilo zeberka w grzejniku, samochod nie palil, droga tez byla zasypana i sie zakopalam :no::no:. Ale teraz chyba jesrt jeszcze gorzej

ide sie zaraz kapac bo rano do tyrki:sorry:

poczytalam wszystko ale nic nie odpisze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dola mam dzis i totalna pustke w glowie:-(:-(:-(
mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:tak::tak::tak:
nie bede wam smecic dzis :no::no::no:

reklama
Witam was

Jutrzenko twoje fotki przypominają moją okolice u mnie tez tak droga wygląda i plac

Kacha nigdy nie przewidzimy wszystkiego i nie uchronimy dziecka przed upadkiem. Ważne że Oliś ma się dobrze
Kasiamaj dużo zdrówka aby to minęło szybko i mały się nie męczył

U nas ok jak byłam na szczepieniu Madzi to lekarz zobaczył że Madzia ma powiększoną jedną pierś i dał skierowanie do endokrynolog a ta lekarka dała nam skierowanie na USG sutków, jajników i nadnerczy na które idę w przyszłą środę mam nadzieje że to nic poważnego.
Odpukać w nie malowane ale w tym roku przedszkolny dzieciaki mi mniej chorują i jestem bardzo szczęśliwa bo jak pamiętacie moje no stop coś miały. A w tym roku nawet na balu w przedszkolu były
Po wczorajszym odśnieżaniu to mnie dziś wszystko napitala chyba z pół tony śniegu przewaliłam

Załączniki

• zima1.jpg
    zima1.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 32
  • zima2.jpg
    zima2.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 34
  • zima 3.jpg
    zima 3.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 35
  • zima 4.jpg
    zima 4.jpg