• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

fajnie ze u was ogolnie ciepla pogoda, u nas ogolnie tez tylko halny wieje

Zaki sika dzis gdzie popadnie i mnie szlak trafia teraz spi to ja nadrabiam neta

u nas na obiad kopytka z sosem

to tyle nie mam weny

kociak nakarmiony to do Doty

reklama
u nas wiosennie też
podpowaiadam Wam co na obiad, bo własnie wróciłam z barku, gdzie jadłam naleśnik z mięsem, papryka i kukurydzą z kołderką z sera żółtego i sosem grzybowym.

Sialalalala, a ja zasiadam przy kompie, ale maruda już się zaczyna kręcić:sorry: Skubana ma to wyczucie :sorry:Dzisiaj po raz pierwszy pojechałam z nią sama do centrum i dziecko mi dwie godziny w wózku przespało, Olisia opiekunka wzięła do parku także miałam luzik:-) W razie W ściągnęłam sobie mleko do butelki, a jakby Młoda butli nie chciała to założyłam sobie rozpinaną koszulkę coby za bardzo cyckami w mieście nie świecić, a ta miała na mnie wywalone i dopiero w domu się obudziła :-D

Hej!

Jestem i ja :-):tak:

Żyję :-D i pies też. Dziś rano moja siostra go znalazła... :eek::rofl2: a nie mogłam w nocy spać przez gałgana... :no: cały czas nasłuchiwałam czy nie wyje pod domem, czy go nie ma na klatce... a rano jakiś mokry, zmarźnięty, śmierdział że ło matko:eek: więc obowiązkowa kąpiel... poza tym to cały dzień śpi... :szok: jak nie on... :-D

Poza tym to co?

Sis miała dziś sprawe w sądzie ;-) ale to na zamku :-D

D bidulek chory... :sorry:

Troszkę popracowałam więc i zarobiłam.;-)

I to tyle na razie... egoistycznie :-D

Hello, babeczki!
Az zal nie powiem co sciska, jak tak sobie o oznakach wiosny podczytuje;-)....
Dotka - kot? Czuje sie lekko zawiedziona:-p Spodziewalam sie mniej pospolitego stworzenia;-). Ale dostala bestia zrec:)
Ja tez nie mam dzisiaj pomyslu na obiad... Pewnie tez te niesmiertelne cycki zrobie, bo R i Kaya lubia, ale mi sie tez miecha dzisiaj nie chce....

Dobra uciekam, bo nawet nie moge wszystkiego dobrze poczytac, bo musze te biedne oczeta pooszczedzac troche...

Pryzy a co Ty myslałaś? pewnie wyobraziłaś sobie,ze bedzie jakis goły facet:-p:-p i oszczedzaj oczka,oszczedzaj!:tak:

Ewedja:-)

Fredzia dziekuje za jedzonko:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry