• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ojej dota ja myślałam, że to będzie smoczysko a tu taki miluszek :-)
aga super!
weroniczka u nas też słonko. zaraz myję włosy i mykamy
kasia nie mam koncepcji, zaraz zajrzę w zamrażalnik ;-)

reklama
Dzień dobry
Aga okropnie sie siedzi w ciszy i samotności. Żeby Ci szybko czas zleciał.
hehe pewnie sie Łukaszkowi coś przyśniło, a krzyczał jeszcze śpiąc. Witor tez raz tak miał.
I gratuluje wypełnienia planu :tak::tak::tak:
Pewnie nikt nie myśli że to taksz szybko wszystko się dzieje ... ta 30tka taki odległy miał to byc czas....
Kata, nie iwem czy słyszałas w ogóle cos o filmie. To o zagubionych nastolatkach, które się sprzedają za nowe dżinsy lub komórkę. Generalnie cała treść wkurzająca, ale myślę że warto obejrzeć, w celach edukacyjnych.
Pryzy w miksturce można dobrac odpowiednie dla siebie proporcje, więcej cytryny albo więcej miodu i mniej imbiru. Bo im więcej imbiru tym ma wyrazistszy smak i jest bardziej piekący i rozgrzewający. I na prawde gorąco polecam!
Zdrowiej!
Kasia bardzo proszę. Zyczę super obiadowego i pysznego pomysłu :tak: a jak juz na niego wpadniesz to podeślij hehe ;-)
Dota klikamy :tak:

Miłego dnia Kobietki! :*

magda słyszałam różne opinie i wiem o czym film jest dlatego chciałam poznać twoją opinię :tak: tak jak piszesz: w celach edukacyjnych (tym bardziej, że mam córę :sorry:)
dota następne stadium chyba po 80 kliknięciach no nie? :-) bynajmniej tak wyczytałam. ale fajowa zabawa! :-) ciekawe jaką niespodziankę nam szykujesz :-)

Weroniczko-oooo...Twój obiadek bardziej mi przypadł do gustu :-)-ale mnie sie nei chce bułeczek robić :-p-może zaliczę biedronkę???-o albo może bułki czosnkowe???-hmmm....
Anetko-witaj ;-)-co Ty zrobiłaś z Dotkowym jajem.....:-D:-p-teraz jakiegoś kocura będzie miała...nie wiem czy Frodzio obecny go zaakceptuje :szok::-D
Magda-;-)
Kata-zaglądaj zaglądaj....:-p-może coś mi podpowiesz???
hmm.jakoś na mięso chyba dziś ochoty nie mam....-więc odpada.:-)

Hejka z rana....:-)
Ogarniamy sie i lecimy troche na dwor....:-)
Kata- szukam i szukam swoich wczesniejszych postow ale nie wiem o co chodzi z tym trzymaniem kciukow....:sorry::sorry:
Aga- nalesnik byl....:tak::-D

Milego dzionka!

no i jestem:tak:biore sie do pisania;-)

ale Wy macie wyobraznie....matko:-D to kotek malutki,teraz dorasta....taki maly rudzielec:-)

Aga oby tak Ci zostalo z tym brakiem objawow ciązowych:tak:no i z tą wyplate-super,ze przelewy poszły,to najwazjniejsze!

Madzia fajny ten przepis:tak:zakupie dzis skladniki i bede sobie piła...brzmi zachecająco apetycznie!:-)

Alex Ty to tylko latasz i latasz...a propos sernika-to moze jak bedziesz w Polsce to upieczesz:tak:mniam!lubie sernik:tak:

Kata smok??????oj za duzo ksiazek czytasz:-D:-p a co Ty tak myjesz wlosy i na dwór??? Ty nam nie zachoruj czasem...

Kasia pewnie zalicza biedronke-to nie przeszkadzam:-p

Weroniczko ja mialam kiedys podobnie z nogą i u mnie to był nerwoból...po kiiku dniach przeszło:tak:

Pryzy
sama nie wiem od kiedy...ale zobacz juz nie ma jajka,jest kicia:)
Noo Anetka co u Was?zdrowi? i dziekuje za decydujace
klikniecie:-)

jeszcze z porannnych gadułek brakuje nam Pauli i Jutrzenki:tak:
dziewczyny u Was okej????????????;-)

a my idziemy jutro na bilans dwulatka...hihii...jak to mowią lepiej pozno....:-)

czujecie wiosne????otworzyłam wszystkie okna i czuc,czuc wiosne:tak:

Ostatnia edycja:
kasia nie będę oryginalna i pójdę w ślady asi teściowej: zrobię cycki z kury :-D
alex no wspominałaś coś o ciąży :-p ale odczytałam: chciałabym a boję się ;-) dlatego nie wiem jak kibicować :-)
dota wszystkie jaja jakie do tej pory widziałam były smocze :-p zresztą widziałaś kota wykluwającego się z jaja? :-D
wyjdę jak wyschnę ;-)
edit: jeszcze jedno: dlaczego wabi się fredzio skoro to samiczka? :-D może lepiej fredzia? ;-)

Ostatnia edycja:
upppssss.masz racje Katka;-)na poczatku to było jajo i nie wiadomo było jaka płeć...myslałam,ze chłopiec bedzie:-D
zaraz zmienie:tak: udanego spacerku!
my tez zaraz idziemy

reklama
no i się nacieszyłam ciszą i spokojem, nalazło się ludzisków po pity:angry: narazie wyszli ale to pewnie nie koniec tych pielgrzymek:sorry:

dota- rzeczywiście późno macie ten bilans:tak: też otworzyłam okno i u mnie też wiosną zapachniało:tak::tak:

jeść mi się chceeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry