pryzybela
Mama Kayi i Maxia
Hello! Przywitam sie i zmykam! 
Mielismy wczoraj inwazje gosci i o ile lubie towarzystwo, to jakos nie mialam sily sie z tego cieszyc... W ogole juz mnie to chorobsko dobija, bo sie strasznie szybko mecze i nie mam sily sprzatac, a balagan mnie jeszcze bardziej wnerwia.... Na R nie mam co liczyc... myslalam, ze mnie trafi jak mi odkurzal ostatnio... w lazience kafle odkurzyl, a 2 maty lazienkowe nie ruszone nawet (ominal dziadyga
)... i nie to ze jakies drobne paprochy, ale nawet trociny od swiniaka byly i nie widzial galgan jeden

Kurde oko mi ropieje... w dzien nic nie ma, ale rano mam sklejone powieki...wystarczy jakims rumiankiem przemywac, czy trzeba jakies krople, co???- bo to pierwszy raz tak mam...
A jeszcze PMS do tego i jak tu miec dobry humor
Basia, fajny sklepik, powodzenia!
Dotka, od kiedy to sie jajka karmi?????
Kacha, no to Jess jak szybki Lopez.... Bedzie miala czym mamusie podgryzac
To bedziesz musiala uwazac zeby sie za szybko nie zaczely psuc zebole....
Paula i co wrocil pies marnotrawny??? (moja psina kiedys wlazla na stol w kuchni i gnata z zupy sobie wyciagnela
)
Magdalenka, moze sie skusze na ta miksture jako ostatnia deske ratunku, bo probowalam kiedys, ale cos mi w smaku nie podchodzila...
Ok poddaje sie , nie dam rady do wszystkich, choc po zdaniu napisac, wiec tylko jeszcze dodam, ze sie usmialam z salcesonu i tesciowej
Ladnie sie rozpisalyscie kobietki...
Zajrze jutro, pa pa!
Mielismy wczoraj inwazje gosci i o ile lubie towarzystwo, to jakos nie mialam sily sie z tego cieszyc... W ogole juz mnie to chorobsko dobija, bo sie strasznie szybko mecze i nie mam sily sprzatac, a balagan mnie jeszcze bardziej wnerwia.... Na R nie mam co liczyc... myslalam, ze mnie trafi jak mi odkurzal ostatnio... w lazience kafle odkurzyl, a 2 maty lazienkowe nie ruszone nawet (ominal dziadyga
)... i nie to ze jakies drobne paprochy, ale nawet trociny od swiniaka byly i nie widzial galgan jeden

Kurde oko mi ropieje... w dzien nic nie ma, ale rano mam sklejone powieki...wystarczy jakims rumiankiem przemywac, czy trzeba jakies krople, co???- bo to pierwszy raz tak mam...
A jeszcze PMS do tego i jak tu miec dobry humor

Basia, fajny sklepik, powodzenia!
Dotka, od kiedy to sie jajka karmi?????

Kacha, no to Jess jak szybki Lopez.... Bedzie miala czym mamusie podgryzac

To bedziesz musiala uwazac zeby sie za szybko nie zaczely psuc zebole....
Paula i co wrocil pies marnotrawny??? (moja psina kiedys wlazla na stol w kuchni i gnata z zupy sobie wyciagnela
)Magdalenka, moze sie skusze na ta miksture jako ostatnia deske ratunku, bo probowalam kiedys, ale cos mi w smaku nie podchodzila...
Ok poddaje sie , nie dam rady do wszystkich, choc po zdaniu napisac, wiec tylko jeszcze dodam, ze sie usmialam z salcesonu i tesciowej
Ladnie sie rozpisalyscie kobietki...Zajrze jutro, pa pa!