• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej babeczki!

jak wam się podoba nowe forum? ;-)

dzisiaj śmigamy na łyżwy!
wczoraj w końcu nie poszliśmy bo mała nie drzemała w dzień i była marudna :-(
a dzisiaj idziemy w południe...
potem drzemka - koniecznie! a popołudniu mykamy nad wodę i do koników :-)

miłego i słonecznego!

Ostatnia edycja:
Siakieś nowe to nasze forum!!!
Kurcze dziewczyny to już JUTRO :szok::szok:, ale mam dygusa!!! Ale co zrobić, wymyśliłam se to teraz mam.

Stefanka - zapomniałaś kochana o najważniejszym - mniejszy rachunek za wodę :tak:;-) a gdyby Ci się Twoja czapka znudziła to zawsze możesz pożyczyć od Julki Pauly kolorowe włoski...
Ewedja - Ty a mój mąż. Wczoraj to myślałam że ze szczęścia popuści, nie mówiąc już o tym że Alexa obudzi jak zaczął wrzeszczeć i skakać. No ale fajnie, fajnie
Alex - 19!!!
Kata - Super dzień się Wam zapowiada! Udanego wypadu!!! a, drzewko odwiedzone-urosło!!!

Buziaczki i miłego dnia.

wróciliśmy! cali i zdrowi! :-)
matulu to lepsze niż seks :-D
wystarczyło 5 minut żebym sobie przypomniała ;-)
gorzej z tomkiem bo bohater hokejówki założył :-D:-D:-D on jedno okrążenie przy bandzie a ja w tym czasie trzy :zawstydzona/y: :-)
ale potem było lepiej :tak:
będziemy chodzić. już szukam łyżew na allegro - powinny być wyprzedaże ;-)
a jak założyłam buty to tak dziwnie, i mięciutko :-)
kurde, lodowisko koło bloku a my dopiero dzisiaj się zdecydowaliśmy :sorry:
złapałam dwa zające :-D jeden mały, drugi duży :-p

basia powodzenia! daj znać wieczorem jak minął dzień
weroniczka mam mieszane uczucia: na lapku trochę mi się skurczyła i jest mniej czytelna ale za to ładna graficznie i fajna opcja podziękowania

dziękuję za podlanie drzewka! można klikać raz dziennie...

zagadka: gdzie jest kata? :-p klik!
Zobacz załącznik 219734

oooo już sobie polepszyłam :-) teraz jest spoko! wyłączyłam jakieś boczne okienka.
poza tym napisali, że w trakcie zmian więc pewnie będzie więcej niespodziewanych niespodzianek ;-)
tak jak mam teraz to mi się podoba! :-)
przeglądarka: ognisty lisek :-)

reklama
Hej Dziołszki ;-)
Już myślałam, że fora pomyliłam, no coż pozostaje się przyzwyczaić, chociaż poprzednia wersja była o niebo lepsza :tak:
Mój kochany zachwalany przeze mnie Oliś dał mi dzisiaj takiego czadu w nocy, że nie wiem jak się nazywam. Od 1 do 4 się wydzierał, bo kupy nie mógł zrobić, jak w końcu zrobił to od razu przyciął komara, ale biedak jeszcze do 6 przez sen szlochał :-(
Miłej niedzieli Kobietki :-)

Ps. Zastanawiam się kiedy moja Jessi skończy miesiąc, przecież nie ma 31 lutego :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry