• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No właśnie myślałam, że dzisiaj miesiąc, a on pokazuje 4 tygodnie:sorry: A jutro pewnie będzie pokazywał miesiąc i 1 dzień i Młoda zostanie postarzona o 3 dni, bo to tak jakby się urodziła 28 stycznia :-D Hehehe, ale sobie problem wymyśliłam :-D

Kata - Niewyżyta na maxa jesteś!!!! Tu łyżwy lepsze od sexu, a tu ognisty lisek!! Dziewczyna zrób coś z tym, bo za chwilę - jak to mówi moja koleżanka "bydziesz po gelyndrze jeździć tam i nazot" ;-)

Kacha - biedny Oliś,a z tym wiekiem Jess to rzeczywiście sobie wymyśliłaś. Lepiej idź odpocząć po nocnej jeździe niż myśleć o głupotkach.

Idę obiad kończyć..

Witam się niedzielnio,
Ale tu dziwnie. Nie mam przekonania.
Głowa mnie dzisiaj boli.

Kata chyba mi smaka narobiłaś łyżwami :tak: A co do google chrome to mi wiele osób odradzało.
Kacha Oliś to w końcu Prezio pełną gębą, nie znosi niedogodności.
Bacha głowa do góry, kto nie ryzykuje ten nie ma :tak::tak:

Osz kurka co to za zmiany?????? Jeszcze nie wiem, czy mi sie podoba:-p
A tak w ogole to dzien dobry!!!!
Ja tez liska uzywam i jestem zadowolona, mam win 7 i explorer mi nawalal, a lisek smiga bez zarzutu:tak:
Stefa fajne te sofki, ja wlasnie tez sie zastanawiam nad kupnem czegos innego niz moj naroznik, ale sie zdecydowac nie moge:baffled: No i tez bym chciala cos ze skory... Musze sie porozgladac jak czas bedzie:-)
A bedzie duuuzo czasu. Jestem w malej rozterce, bo w piatek wieczorem dzwonila do mnie babka z przedszkola i od poniedzialku Kaya idzie!!!:szok: Kurcze wiedzialam, ze to bedzie gdzies w marcu, ale nie ze az tak szybko:baffled: Ale i tak sie z drugiej strony bardzo ciesze, bo wreszcie mloda bedzie miec kontakt z rowiesnikami... Dzisiaj idziemy papiery podpisac... Najgorsze ze z rana jedziemy na wyniki do szpitala z R, wiec Kayke babcia zaprowadzi... Na szczescie przedszkole mamy pod domem i potem zrobimy nalot i zobaczymy jak sie dziecina sprawuje:tak:....
Fajnie nam sie udalo, bo to przedszkole panstwowe, a prowadzi Polka, wiec jakby co ,to mlodej bedzie razniej na poczatku...
;-)
Ale dzisiaj pospalam..... Kaya mnie o 7 rano obudzila, to wzielam kocyk, poszlam z nia do salonu, zeby R mogl jeszcze pospac, dalam jej suche chrupki kukurydziane, kakao do picia i wlaczylam bajke... I przycielam komara.... budze sie (godzina 9:45!:szok:), R kolo mnie (Kaya go obudzila;-)), ale tak sie ladnie bawila i grzecznie ze mamusia mogla pospac.... Tak mi sie milutko niedziela zaczela:-):-):-)

Weroniczka, a ja zakwas wlasnie od 3 dni na chlebek robie:) Ale fatalny ma zapach:eek:... Mam nadzieje ze nie bedzie tego w chlebie czuc;-)

No i co by tu jeszcze napisac.... @ mi sie spoznia i mam nadzieje ze to przez to chorobsko... Chybabym ze strachu wariowala jakby inny powod byl, bo nie dosc ze sie lekow ostatnio nabralam, to na rtg bylam....:baffled:
Dobra, buzka dla wszystkich i zmykam zupke gotowac! Na 1 do przedszkola, to mloda pewnie bedzie spiaca i marudna bo wczesnie wstala:tak:

hejo

wlasnie dochodze co gdzie i jak jest w tym nowym wygladzie forum mam nadzieje ze dojde w sumie grafika fajna ale trzeba sie przyzwyczaic

ja dzis caly dzien w domu i jakas taka kapnieta jestem pewnie @ sie zbliza duzymi krokami :tak::tak::tak: niestety :no::no::no:, chlopaki byli na placu zabaw, u nas ciag dalszy wiosny, uciekam na kawke ktora mi D zrobil, zajze jeszcze pozniej

baska powodzenia

kasia wytrwalosci, miejmy nadzieje ze u prezesa byl to jednorazowy wyskok

kata
fajna musi byc taka zabawa na lyzwach, nie pamietam ile lat temu mialam lyzwy na nogach :)

Tiramisu zjedzone chałka w piekarniku się rumieni a dzieci lepią pierogi z ciastoliny. Jeszcze tylko godzinka i pójdą zołzy spać. Już są marudne bo zmęczone. No i tyle bo Małgośka już się złości bo to jej pora mycia. Zaglądnę później.

Kata - wierzę kochana bo muszę ;-);-)
Madzia - wiem, wiem ale i tak się jutra boję, chyba sobie dziś piwko wypiję to może nie będę w nocy myśleć tylko spać :-D
Pryzybela - Głowa do góry, wiesz że dzieciaczki lepiej znoszą rozstania od nas. Zeszły cały tydzień Alex był już z moją mamą po całym dniu. Wiem że to babcia i w ogóle ale i tak ciągle dzwoniłam jak tam i takie tam a ten urwis nawet się nie wzruszył i nie chciał pogadać ze mną przez telefon.:-(:-(
Ewedja - dziękuję!!
Weroniczka - a gdzie dla nas tiramisu??!!

reklama
hejka!!!

ojej ale zmiany....hmmmm...musze sie przyzwyczaic...hihi...
Kata kliknełam u Ciebie "dziekuje" -pod Twoim postem bo chcialam zobaczyc co to jest....ale tak naprawde Ci nie dziekuje ...hihi....:rofl2:

u nas wiosna, i cały łikend morze,morze...kurde ile ludzi było-jak w sezonie:szok: i zakupy...jakies szalenstwo zakupowe mnie ogarnęło...ale juz sie uspokoiłam:cool:

udanego wieczorku baby i babeczki małe wisieneczki:-):-):-)
do jutra!paaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)
ps. a! widze ze mozna usunąć podziekowania...e tam niech sie Katka cieszy;-)

znowu ps. jutro Wam poodpisuje,ok?pa!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry