Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oo wieszz moge pofarbowac ale ostatnio jak jakies 15 lat temu obcielam kolezanke to plakala hheeh wiec chyba nie byla zadowolona hhehe

nadal utrzymujecie kontakt??? 

A to dopiero początek dnia...
dbajcie o siebie!
ja tez Krzysia ucze powoli -bardzo powoli po francuski-tak wiec jak sie spotka kiedys z Kajunią to sobie pogadają:-);-)
za oknem błekitne niebo,piekne sloneczko ale ten wiatr...

coś jak moja Julka... ona też ostatnio pomazała markerem dywanik w przedpokoju i taboret w kuchni... a najlepsze że byliśmy koło niej i nie widzieliśmy tego...
wsadza go sobie do buzi i bełkoce... 

ale muszę być twarda... nie dam się terroryzować... ;-) Widzi że jej to nic nie daje i co chwila robi pauzy na głębszy oddech 
mimo błota i kałuży ;-)
ale jak widac niepotrzebnie ;-) kurde, nie mam gdzie już trzymać tych klamotów :-(
i nawet nie wiem czy dobrze napisałam hihi 

jest szybka to fakt - t. na niej przegląda 
bo kiedyś rzeczywiście będziesz musiała gdzieś wyjść i mały pomyśli, że był niegrzeczny i to jego wina :-( wiesz, że czasami mogą się zdarzyć różne sytuacje...

Kubie też sie spodobało...operował dzwiękiem...najbardziej podobał mu się KRZYK -on wołał na to że to SŁOŃ 

-co Tadkowi do głowy przyszło....
-dobrze ze doczyściłaś.