• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula no dobra, dam Ci wodki ale oddaj mi polskie znaki;-):-D
Kasiamaj ja tez usmialam sie z tego twojego "czy zechce":-D:-D:-D Moj wlasnie chce i w tym problem, bo go to nie rusza:angry:

reklama
Sylwia to daj a nie obiecujesz :-p:-D oddam Ci te znaki :-):tak:

Baśka fajnie że się udało :-) A klienci na pewno wrócą. Musieli sie rozeznać :tak::-)

Kasiamaj może odpuść sobie takie długie trasy ;-)

Ewedja to tak jest... hehe czekamy na tą cholerę- @ a potem narzekamy że humor do d... że boli... :rofl2: tak źle i tak nie dobrze... :-D

Stefff... pokarz no tego swojego grzyba na głowie... :-D:-D:-D

No i miłego wieczoru :-)

A ja mam wieści od Viki!:-):tak: chcecie wiedzieć? :-p

No dobra powiem wam hehe...

Po obozie zadowoleni a i V z Pablem dali sobie radę :-) Teraz mają niezły sajgon bo kończy się remont w środę wielkie sprzątanie a w sobotę przeprowadzka :tak: Pablunio gada, śpiewa, i daje popalić :tak: No i macie pozdrowienia :tak::-)

Kupiliśmy Julci w sobotę w biedronie taki teatr z udźwiękowieniem:-):-):-) ale zabawa... rewelacja!!! Tak więc trafiony zakup :-)

100_2221..JPG100_2222..jpg

Weroniczko ot taka zabawka :-) na prawdę bawi się tym baaardzo fajnie! :tak:
Scena, 4 pacynki, sprzęt z mnóstwem dźwięków i dwie pary słuchawek do których jak się mówi to dają głośny dźwięk w głośniku :-)

Ostatnia edycja:
dobry wieczor panienki

ja tylko na slowko bo nie mam zly okres

my naprawde mamy jakiegos pecha ostatnio. Dzis R niechcacy zwalil sluzbowego laptopa w pracy i uszkodzil matryce, do tego odlamal sie kawalek rogu :-(:-(:-(:-(.
Nowa matryca 300 plus robota 40 :-(:-(. Narazie wsadzil uzywana ze starego laptopa znajomego. Komp dziala tylko jeszcze niewiemy ile nas to bedzie kosztowac, powinno byc taniej niz 300 bo w koncu to uzywana a laptop i tak juz jest ogolnie zepsuty.
Wazne ze wogole dziala i tylko tak to sie skonczylo bo moglo sie wiecej uszkodzic :sorry2::sorry2:

Poza tym przed domem mamy jezioro :angry::angry::angry::angry:. Wszystko praktycznie sie rozpuszcza naraz, pelno wody, do samochodu ide w kozakach a potem zmieniam na pantofle zeby isc do pracy bo kozaki codziennie musze myc po takim przejsiu z domu do auta (niby kilka krokow ale wystarczy zebym buty miala tragiczn :no::no:)

Do tego droga przy ktorej mieszkam tak jest rozjezdzona ze jedzie sie na ryzyko w jednym miejscu. Na odcinku jakis 10 m jest tragicznie, takie koleiny ze podowziem mozna sie zawiesic i trzeba pewnie przejechac ryjac podwoziem. Jak sie zatrzymasz to mozesz tak zostac do obeschniecia :baffled::baffled:

Juz mam tego wszystkiego naprawde dosc, niech to sie rozpusci w cholere i obeschnie bo mam takiego dola na to wszystko ze szok.
Do tego wszystkiego jeszcze woda naszla nam do szamba (ciagle mamy szambi bo kanalizacja podobnie jak gaz gdzies utknela w trakcie realizacji projektu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:).
Jak facet przyjechal i zaczal wybierac to wszystko nam sie wlalo do srodka :crazy:, normalnie placimy 80 a dzis 150 zaplacilismy bo zalewalo ciagle i wybieral :no:.
I pewnie jeszcze nam naleci bo wody pelno :angry::angry:

takze wybaczcie ze tylko sie wyzalilam i pozloscilam ale naprawde mam dosc juz tego wszystkiego :sorry2::sorry2::sorry2::-(:-(:-(

do tego to forum jest beznadziejnie, wogole mi sie nie podoba i nawet czytac i pisac mi sie nie chce

aaa nie smece bo jakies mega dola mam :-(:-(:-(

do uslyszenia

Ło Matko Jutrzenka to u ciebie nie wesoło...
Ale pamiętaj że musi być źle żeby potem było lepiej... ;-)
Jeszcze z miesiąc i powinno być lepiej aczkolwiek marzec ma być znów zimowy :-/
A kwiecień plecień... hmmm... oj nie dołuję! Życzę wam tylko żeby pech od was poszedł bo nam osiwiejesz... ;-)

A ja idę spać bo od rana Amelucha, ehhh....

no ja juz!!
kurczak super wyszedl a wlosyy ekstraa ta to ma wymagania hehehe musialam jej najpierw rozjasnic ale tylko czesc a pozniej pomalowac na czerwono ale tez tylko czesc hehehe
jutrzenka wspolczujeeeeeeee

Stefanka- he he kurczak super a wlosy extra?:-D;-):-) Fajnie....:-)a siostra J chciala w ogole na czerwono?:szok::rofl2:

Jutrzenka- oj biedna Ty biedna!:sorry2:Ale w koncu musi byc kiedys lepiej, nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry