reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja bym nie liczyła na żadne figle dzisiaj z moim bo on jutro jedzie na tor jeździć na motorze i teraz o niczym innym nie potrafi ani myśleć ani mówić:sorry2:

majoszka gratki wpadlam tylko po to ze bylam bardzo ciekawa czy sie sprawdza moje przewidywania, teraz uciekam czytac i spac

Hej Laseczki ;-)
Przepraszam, że tak Was zaniedbuję, ale nie wyrabiam na zakrętach, Młoda jest wyjątkowo absorbującym dzieckiem, Olisiowi przebijają się w końcu dolne trójki, a na dodatek non stop mam jakieś wizyty u specjalistów z nim, albo do nas ludzie przychodzą :zawstydzona/y:
Kasieńko gratuluję małej cipeczki :-D Ale ja to od samego początku wiedziałam, bo tu jest chyba taka reguła, że grudniówki w kolejnej ciąży mają dziewczynki ;-) Ciekawe czy Aga się przełamie ;-) Bo jak to mówią do trzech razy sztuka, a że Aga jest czwarta to może mały mężczyzna będzie ;-)
Oliś już zaczyna nocne marudzenie, Jessi jeszcze nie śpi, kocham takie nocki (a ostatnio mam takie codziennie) :zawstydzona/y:

reklama
Po pierwsze GRATKI dla Majoszkow!!!!:tak::-)
Fatycznie jakas smieszna prawidlowosc zachodzi u Grudniowek... Ale moze nie do 3 razy sztuka, tylko kolejna dzidzia po Grudniaku bedzie odmiennej plci??? Tylko cos mamusie dziewczynek (w tym ja:zawstydzona/y:) sie obijaja w tym temacie zeby mozna bylo potwierdzic taka teze;-):-D

I dzieki za pocieche w temacie kryzysu przedszkolnego:tak:... Dzisiaj wpadlam po mloda po 3 i musialam ja budzic...nie spala dlugo i przed spaniem plakala, ale ponoc tanczyla dzisiaj i sie duzo smiala, wiec na weekend mi mimo wszystko poprawili humor:tak:... Jak ja obudzilam, to podniosla glowe, spojrzala na mnie i powitala mnie tekstem "mama, nie idem domu":baffled:
No i dalej mloda nie chce jesc, ale ostatnio zostaje z nia na popoludniowej przekasce i jakos ja zmobilizowalam, zeby z dziecmi kawalek bulki z serkiem topionym zjadla (czego w domu nie tknela nigdy), wiec mam nadzieje ze z czasem zaskoczy...

Asia, zdrowka! Ja wlasnie podobnie jak mialam z gardlem problem to wydawalo mi sie ze cos mi w nim utknelo, zwlaszcza jak tabletki na wieczor bralam i potem balam sie klasc spac, zeby mnie w nocy nie dusilo:baffled:

Hehe, no to witam w klubie niedopieszczonych;-).... Wieczorem to padamy na pysk jak sie kladziemy spac, a w dzien nie ma co liczyc na male conieco, bo chociaz moc i ochota jest, to mozliwosci brak:-D:-D:-D

Kacha, ja to sie nawet o Ciebie nie pytam dlaczego sie nie odzywasz, bo sie domyslam, ze gdybys czas miala, to na bank bys zagladala:tak: U Oliska w porzadku po tych wizytach u specjalistow????
I co? Fajnie byc mama dziewczynki nie hehe (chlopca na pewno tez ale ja nie mam porownania;-))

Milego weekendu laseczki!

Aha, kotleciki pyyycha... faktycznie ciezkko sie lepia, zwlaszcza jak jakies wieksze kawalki jajka albo pieczarki sie trafia, no i lepkie sa, ale za to bardzo delikatne i smaczne wychodza....
Dodam tylko, ze tylko 2 nam zostaly z dzisiejszej uczty;-):-)

Do góry