• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór i dobranoc.
Wpadłam tylko na chwilkę Was poczytać i się załamałam. Wszystkie już macie plany na świąteczne menu a u mnie brak weny twórczej. W poniedziałek moi rodzice przyjeżdżają na obiad a ja nie dość że nie mam pomysłu to jeszcze brak mi weny twórczej, ale co tam. Jakoś muszę dać radę w końcu jeszcze parę dni mi zostało więc może coś uda mi sie wymyśleć.
Dobranoc kochaniutkie.

reklama
no to ladnie paula !! dziecko nawet metra nie ma a juz kur.. rzuca hehhehe
sluchaj z tymi rajstopkami to mam takie trawiasto zielone i niebieskie jak hmm nie wiem co :) one sa takie jak dla doroslych pan z tych grubszych. jak chccesz to daj znac.

Ło matko Stefanka Ty się nie śmiej, bo mój mąż tylko dębieje jak słyszy Juleczki słowniczek...:rofl2::szok::szok::szok::-D
a co do rajtek to czy wysyłka nie przekroczy ich wartości :-D:-D:-D nie chciałabym robić problemów bo i u nas znajdę za jakieś 5; za sztukę ;-):-D

Oj przekilnają Paula przeklinają. Staś na spacerach podłapał od młodzieży :/ i teraz po cichutku uczy Tadeczka. A powiedz Paula udało Ci się kupić rajtuzki? Bo ja też muszę Małgoni pokupować cienkie, jednokolorowe rajtuzki. Bardzo nie lubię wzorzystych czy ażurkowych a takich najwięcej jest w sprzedaży. No i może możesz mi jakieś polecić? Bo ja to się niespecjalnie znam na rajstopkach dziewczęcych.

Weronika na allegro jest ich sporo tylko chyba do świąt mi nie dojdą... :sorry2: Ja chciałam coś takiego...;-):tak:

RAJSTOPY MIKROFIBRA RAJSTOPKI _ KRYJĄCE _ 104 110 (972627902) - Aukcje internetowe Allegro

Sylwia zdrówka dla Marcelka :tak: i może Cię lekarz nie pogoni... próbuj... ooo albo powiedz mu że jak małego nie zbada to nie wyjdziesz z gabinetu :-D

Ewedja super sprzęcior... ;-):tak:

Kata ja czasem jak D słucham to ku...y rzuca jak znaki interpunkcyjne :-D ciężko to wyeliminować... :baffled:

A gdzie Asiacur? :sorry2: dawno jej nie było... Asia!!! hop, hop... odezwij się!!!

Ide spać bo się zasiedziałam.... :szok:;-)

Asia właśnie, hop, hop, gdzie jesteś?
Basia pocieszę Cię, że ja na święta też nic jeszcze nie mam ;-) Zresztą dla mnie święta to będzie dzień jak co dzień :-p
Sylwia a czym się tak dołujesz Kochana? :-(
Ewedja fajne to urządzenie, T. mi ma coś takiego kupić jak już będziemy na swoim. Teraz nie będę kupowała, bo mieszka z nami taka jedna panna, która wszystko potrafi rozwalić :no:
Kata dobre te laseczki są :-D
Stefanka, a mi się Twoje zeberki podobają, takie fajne oczopląsiaste są :-D

Moja Kochana Księżniczka tradycyjnie jeszcze nie śpi i sobie coś tam gada pod nosem, a jak jej nie odpowiadam to zaczyna się drzeć :sorry2:

raz dwa trzy.....jestem;-):-D

dzien dobryyyyy:-):-):-)

Sylwka zakopuj dołki,bedzie dobrze;-) i zdrówka dla Marcelka...moze samo przejdzie.....zeby wszystko było dobrze!:tak:

no a swieta widze spedzacie peknie-rodzinnie:tak:;-) superancko!

A ja mialam wczoraj jakis szcześliwy dzien....łoooo jeny....tyle niespodzianek miłych mnie spotkało....:-):-):-)

Jutreznko:-)

bardzo cipelutko pozdrawiam wszystkie grudnióweczki!!!!:-):-):-):-)

dzis piekny dzien wiec spedzimy go na dworze...w zeszłym tygodniu troche juz sie opaliłam;-) to i dzis posiedze sobie na placu zabaw na słoneczku:-D

udanego dnia!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
paaaaaaaaa:-):-):-):-) mła!

Dzień dobry:-)

Te moje dołki to taki wiosenny kryzys....no bo jak mam się czuć jak Wy chwalicie się że u Was 20 stopni w cieniu a u mnie 4 i do tego leje cały dzień?:wściekła/y:
deprecha na maxaaaaaaaaaaaaaa

oj Sylwka;-) przeciez i u Was zrobi sie cieplo:tak: my jestesmy po długiej zimie to chwalimy teraz wiosne na kazdym kroku;-) a przeciez Ty niedługo przyjedziesz do Gdanska- i bedziesz biegała w bikini po plazy, dzieci beda sie bawiły w piasku...i nawet ja bede;-) (no dobra tez w bikini:-D) i polezymy sobie tak cały dzien....cały dzien......na sloncu;-):-) i moze jeszcze jakas grudniowka do nas dołaczy-np. Elcia przyjedzie z rodzinką....i moze ktos jeszcze bedzie przy okazji nad Bałtykiem i sie z nami spotka:tak:

dobra a teraz sciagam bikini, schodze z plazy i ide na plac zabaw! narka!!!:-):-):-)

No tak, myśl że za 3 miesiące pojadę do Pl jakoś trzyma mnie przy życiu:baffled:;-) Ja rozumiem że cieszycie się z pięknej pogody:tak: Zawsze na wiosnę strasznie żałuję że nie mieszkam już w Polsce.
Chyba muszę wybrać się na jakieś pocieszające zakupy:-D

witam wtorkowo

t. ma dzisiaj wolne, poszedł z małą na spacer a ja mogłam wymyć okna w dużym pokoju
jeszcze pokój paszczaka został :sorry2:
w czwartek kurze i podłogi i mogę świętować ;-)

puściłam małą dzisiaj bez rajstopek za to w ocieplanych spodenkach - ale nie zimowych :-D
u nas przepięknie i ciepło!

sylwia a może marcel jest alergikiem skoro ma ataki kaszlu :confused: nie martw się na zapas! wytłumacz przed wyjściem co lekarz będzie robił i po co idziecie. niech w łapę weźmie ulubioną zabawkę ;-)
podesłać ci koparkę na ten dół? ;-)
paula mój t. kiedyś się tłumaczył, że od młodszego brata się uczy :-D bo łukasz non stop mięsem rzuca jak ty to mówisz - ale w domu łukasza nie ma a t. nadal klnie - choć muszę przyznać, że ostatnio rzadko :tak:
weroniczka a nie podobają ci się rajstopki w paseczki albo kropki?
ja lubię jak kinia takie nosi.
nie lubię jakiś piesków, kotków ale delikatne kwiatuszki też ujdą ;-) jednolitych ma z 2 pary może...
fajnie wyglądają getry na te rajstopki, dziewczynki mają w linku, który paula wkleiła :tak:
dota pochwal się co miłego cię spotkało? :rofl2:

Osłuchowo jest czysto, lekarka zwaliła to na katar, że flegma spływa i zalega tylko że katar ma od wczoraj a kaszle już od kilku tyg:sorry2: Trzeba będzie poczekać:sorry2:

Kata gadałam mu przed wyjściem, pokazywałam jak lekarz będzie przykładał słuchawki to się chichrał ale w gabinecie już masakra, zaczął wrzeszczeć już przy mierzeniu temperatury:baffled: zabawkę miał w łapce ale to nic nie dało. Kiedyś zatykałam go smoczkiem a teraz nie mam już czym.
On poprostu bardzo nie lubi jak ktoś obcy go dotyka, ma to po mnie:-D

reklama
Kata z wzorzystych rajstopek akceptuję tylko paseczki. I masz rację że super wyglądają z getrami:)
Sylwia czyli właściwie nic się nie dowiedziałaś u tego lekarza. No i nawet nie wiem co można doradzić w takiej sytuacji. Ale najważniejsze że osłucvhowo czysty jest Marcel.

A gdzie Was wszystkie wywiało dziewczynki? Takie tu pustki wieczorne.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry