• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

ja ciagle w szalenstwie w pracy i nie mam czasu zagladac a w domu sily brakuje

dzis jestem sama bo R ma sluzbe to postanowilam ze musze cos skrobnac bo o mnie zapomnicie

otoz mnie znowu pech dopadl jakis, tym razem oponowy :wściekła/y::wściekła/y:. W niedziele mialam kapcia w samochodzie (w sobote jezdzilam i bylo ok) dzis rano przyjechalam do pracy i bylo ok a po 16 wychodze (spieszylam sie bo mialam paznokcie o 16:15) i znow mam kapcia w innym kole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Normalnie jakas masakra.
Szwagier mnie podwiozl bo przyjechal po bratowa, samochod musialam zostawic bo zapasu nie mialam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Potem jak przywiozl zone na pazury to mnie zabral, pojechalismy do mnie po kolo (na szczescie mam komplet letnich z felgami w garazu) i spowrotem pod urzad, zmienil i pojechalam.

Polazilam z Kuba troche bez wozka i poszlismy do domu

obejrze emke i cos Wam odpisze

ide ale wroce ;-)

paula weź nic nie mów bo ja też zrypana jak koń westernie :cool:
ale umyłam już wszystkie okna! teraz już lajcik :-p ty pewnie fryzowałaś ;-)
jutrzenka :-( a to dopiero marzec ;-)
sylwia a badania pod kątem astmy :confused: sama nie wiem... może po prostu za suche powietrze w domu macie?

wrocilam
ale sie dzieje w tej emce ostatnio, normalnie szok ;-)

Stefcia co kupilas??

Kata to u Ciebie juz świeta :tak:. A z ta kobieto dobre :-D:-D:-D:-D

Paula mowisz ze sie kobiety na bostwo na swieta robia ;-)i masz kupe pracy . Co do rozmiarow to u nas 92, 98 zalezy jakiej firmy. To Julka duza ze 104 juz nosi :szok:

Sywia ja sie nie znam to nie wiem co poradzic, a moze to alergiczne?? A jaki ten kaszel ma MArcelek, moze pamietasz jak pisalam jakis czas temu ze kuba w nocy strasznie kaslal, az sie budzil, u mnie to chyba bylo przez ogrzewanie, jak wieszalam mokro pieluche na lozeczko to bylo lepeij. Trwalo to dobry miesiac i przeszlo. zdrowka dla Macelka

Dotka a kiedy Ty to plazowanie zbiorowe organizjesz?? moze i ja sie terminem zalapie ?

Ewedja moja kolezanka ma termomiks i jest zachwycona :tak::tak:. Ja nie czuje potrzeby go posiadac ale wiem ze ludzie sobie chwala

co do przeklinania to kuba nie przeklina, mi sie w pracy zdarza wkurzyc i cos walnac ale w domu raczej nie, czasem jak sie nam wyrwie to kuba powtorzy ale nie zawsze i nie mowi potem juz tych pieknych slowek ;-)

Pryzybelka zmiana czasu ma ten plus co piszesz, ze dzien dluzszy ale kilka dni ciezko sie wstaje, zwlaszcza jak budzik po 6 dzwoni

Alex jak tam w Polandii??

hmm i nie wiem co jeszcze

oprocz Asi to dawno Magdy i Agi nie widzialam, o Viki i Grzechotce nie wspomne :sorry2:

chyba ide do lozka, pogapie sie w tv

do uslyszenia laseczki

Może i racja że to alergiczny kaszel tylko na co:confused: Narazie będziemy probować z syropem no i dodatkowo będę nawilżać mu pokój.

Kata lekarka pytała czy mamy astmę w rodzinie. Pewnie jak dalej będzie się ten kaszel ciągnął to zrobią badania pod tym kątem
Jutrzenka Ty to masz przeboje z tym autem, ja mam assistance na takie "pechy";-)
Stefanka ja ostatnio wybralam się na samotną wyprawę do ikei, wieczorkiem pojechałam jak dzieciaki spały i nakupowałam mnóstwo duperelek:tak: ale fajnie było tak na spokojnie połazić

U nas jutro ma padać śnieg:szok::wściekła/y::szok:

hej,hej:-):-):-)

Jutreznko mozemy sie umowic :tak: nie ma sprawy! Musisz tam Sylwke podpytac kiedy dokladnie bedzie w Gdansku;-)(ale cos poczatek lipca). Zawsze wieksze grono to bedzie weselej:-)

achh...Katka moze odpowiem Ci tak ogolnie-jakos tak układa sie nam po naszej mysli...jak to mowią:zawsze z górki;-) wszystko po kolei nam sie spełnia...ale dobra-nie zapeszam....i tfu tfu:-D:-D

Paula no sie napracujesz:tak:ale rzeczywicie swieta,wiosna...to kobietki zmieniaja fryzurki;-)
Tez ide sie dzis zapisac do fryzjera...ale szczerze mowiac cos mi sie wydaje,ze przed swietami juz mnie nie przyjmą...ale to nic-i po swietach moze byc:-)

Alex??? i co fajnie Ci tu???

Sylwka i co pada???no oby sie pomylili z tymi prognozami:tak:

Majooosiaaa:)

ide sobie kawe zrobic...;-)
potem z malym na plac zabaw, a jak wróci moj Krzyś z pracy to uciekam do miasta na całe popoludnie-chcialam kupić sobie pare nowych szmatek i dla chłopaków cos na zająca:-):-):-)sama to bede mogla spokojnie pochodzic,poprzymierzac...nikt nie bedzie mnie poganaial...hihi...

udanegooo....paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry mamusie.

Za oknem zbiera się na deszcz i to nie mały a zaraz mają przyjechać panie pomyć mi okna No ale przynajmniej domek mi wypucują na święta.

A my też będziemy nad morzem w tym roku ale dopiero od 15 sierpnia. Ale się cieszę. Kocham szum fal i śpiew mew.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry