reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

krewetek nie lubiee fujj a jak smierdza!!!!!! z jeszcze te wielkie to wygladaja dla mnie jak robaki! J siostra uwielbia i je zawsze jak idziemy na obiad. okropneeee
ale oscypka to bym zjadla a nawet z 10 hehe kata wez sie podziel !!
no i werniczka oraz kasia ja tez czekam na YCD !
aa i mam pytanie do was a nawet dwa
1. czy wasze dzieci robia zeza dla zabawy ??
2. ktora reka swedzi na pieniadze ??

Ostatnia edycja:
reklama
ja też tego nie cierpię!!!!
kiedyś zamówiliśmy z moim eks chłopakiem pizzę z owocami morza....:-D:-D:-D
rany tego smrodu nie zapomnę do końca życia.....:tak::tak::tak:
jak to waliło....:szok::-p:-p:-p:-p
nie wiem czy to była norma...czy jakieś starocie nam przynieśli....
jakoś nie chcę sie przekonać zamawiając ponownie tego rodzaju pizzę.:laugh2::laugh2::laugh2:

no może gdyby to było inaczej podane...
w innej postaci...
może i bym się przekonała....
ale to co pamiętam -to jakiś koszmar kulinarny :szok::-D:-p:laugh2:

kurcze młoda mnie kopie w samą pi.....jakoś od środka tak w dół :szok::szok::szok:-że aż mnie prąd przechodzi..i chodzić mi ciężko...:szok: Kuba tak nie robił

Heloł:-)

krewetki bleeeeeee, a jak czytam opisy konsystencji to aż mnie skręca, fuj:baffled::rofl2:

kapci Marcel nie używa, często gęsto bez skarpet biega, ale ja mu na to pozwalam bo stopy ciepłe jak kaloryfery:tak:

Poranek.....fakt, trudno jest wkręcić się na forum jeśli na samym początku juz są spięcia ale, po części sama jest sobie winna, wpadając i z miejsca strzelając fochy:sorry2:
Jutrzenka myślała, że ktoś Ją wkręca i napisała o tym a Poranek od razu odebrała to jako atak....

Stefa zeza nie zauważyłam a ręka to lewa na kasę:tak:

no i ja też czekam na YCD, na kanapie ale sama:-(

reklama
Sylia-heloł ;-):-)

ja sie deportuję na kanapę do dużego...
zrobię sobie jeszcze herbatkę

zatem moje drogie miłej nocki dla Was.
udanej..... ;P
nie tylko dla Katy :-D:-p
Weroniczko-
czasem jak zaboli to szok w trampkach....ale co..-trza wytrzymać.
do juterka :tak:;-):-D

Do góry