reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

rapela ja z "polecenia" mojej siostry zamówiłam właśnie wczoraj na allegro zestaw z Nivea. Ale jeśli chodzi o Bambino, to akurat dziś rozmawiałam z kumpelkom, spytałam co poleca i powiedzial, że ona zaczęła właśnie od Bambino, a jak dziecko podrosło to zmieniła na Nivea i z obydwu firm była bardzo zadowolona, zero uczuleń, żero pordażnień czy alergii;-)

reklama
dobrze , że juz sie konczy ta niedziela....chociaz wcale nie chce mi sie spac...tym bardziej ze nie moge znalezc sobie wygodnej do spania pozycji...

mam nadzieje ze z poniedzialkiem przyjdą lepsze chwile:-)

A ja się będe żegnać pomału, bo zbieram sie do kąpanka i lulu.
Darusia mi siedzieć nie daje, wariuje wstręciucha juz od paru godzin...:baffled:
Za kare idę ja wykąpać, czego jak już wiecie moja mała wredotka nie lubi:evil::evil::evil:

No więc dobranoc
Miłej nocy i miłych snów.
Papa

czesc wszystkim w poniedziałkowy poranek

wstałam zawiozłam damiana do szkoły i ide spac dalej....

wiec milego przedpołudnia i do pozniej;-)

Czesc Kobitki :-)
Widze ze kazda z nas ma swoje zmartwienia i dolegliwosci :zawstydzona/y:
Ja w sobote mialam straszna zgage caly wieczor az bolalo i wkoncu zaczelam plakac do Karola ze ja juz chce urodzic i przestac miewac te dolegliwosci :no::zawstydzona/y:
Wczoraj bylo ok. Bylismy troszke w miescie po czapke dla Karola i zgaga sie nie pojawila :-)
A dzis od rana zoladek mnie boli i to tak caly czas, a jak sie ruszam albo wezme glepszy oddech to nawet mocniej :-( czy to normalne? Tak mysle ze moze Dzidzia mnie skopala ale zeby tak mocno :dry::szok: dostanie w tylek jak sie urodzi :tak:

A ja rozmawialam z mama na temat prania i nie bede prac ani kocykow ani rozka. Po pierwsze dlatego ze przeciez nie bede wkladac w nie dziecko z na golaska,wiec nie powinno zadnego uczulenia dostac a po drugie bo moga sie tylko poniszczyc a tego nie chce.
No nic zabieram sie do pracy.
Jakies plany na dzis Dziewczyny?

Ja też sie witam.
I też wstałam wczesnie, bo o 7 zrobilam sobie kawke i poszłam spac dalej...:baffled:
Zaraz musze zwlec zwłoki i jechać do UP podbić legitymacje ubezp. i ładnie sie podpisać, nie chce mi sie jak cholera, dobrze że mamuska mnie podrzuci bo trajką czy autobusem to już wogóle by mi sie nie chcialo..

viki a jak tam zgaga?? Mam nadzieje, że dała Ci wczoraj zasnąć i dziś już Cie tak nie męczy...? Ja odpukać już dośc dawno jej nie miałam (tfu tfu) a jak miewam to raczej takie łagodne, no i znalazłam w końcu na nią rozwiązanie... Mnie pomaga mleko:tak: Jak tylko mnie zaczyna "palić" to pije zimne mleko i jak ręką odjął... efekt nie jest jakiś długi, nie przechodzi na stałe, ale zato działa od razu. Spróbuj może i Tobie przyniesie to ulge;-)

Cześć dziewczynki.

Na początku dziękuję Wam wszystkim za życzenia urodzinowe. Jestęście kochane:-)
Dotliczka Dla Ciebie i Twojego męża życzenia ode mnie, żebyście zawsze umieli być dla siebie mężem i żoną bo to naprawdę trudna sztuka ale warta zachodu

A ja dziś idę kupić bilety nspotkanie ze Św. Mikołajem żeby zapewnić jakąś atrakcję Stasiowi, który już nie może się doczekać grudnia bo w tym roku czeka go wyjąkowo bogaty w wydarzenia grudzień:tak::tak::tak:
A ja kupiłam śliczny śpiworek dla maleństwa i teraz czekam na paczkę. I jeszcze wczoraj się okazało że wszystkie zimowe buty Stasiulka porobiły się zbyt małe i kurcze nie ma w czym iść na spacer. Będzie musiał biedulek pójśc w lekko cisnących butkach do póki nie kupię mu nowych.

Witam Was przyszle mamuski;-)
Jeny widze ze ja nie sama z ta zgaga:baffled:to jest tragiczne jak mnie meczy:-(.Ja tez jak cos to pije mleko i prubuje tabletkami RENI czasem pomoze i nie wruci a czasem mam ulge na pare minut i powraca:-(.
Ja dzis mam nawet taki sobie dzien wiec nie ma tak najgorzej moze troche posprzatam.
Zycze milego dni wszystkim

reklama
a ja wlasnie wstałam....odespałam chyba dzisiejszą noc bo jak zwykle nie mogłam zasnąc a pozniej budzilam sie co 30 minut.
zgaga wczoraj mi nie przeszła, czulam ją jeszcze jak zbudzilam sie około 4 a rano juz ok.

problem w tym ze jak zaczyna mnie palic to dopiero wieczorem a w dzien jest ok.
mleka nie wypiję bo nie lubię, lubie kakao ale po zjedzeniu czy wypiciu czegoś słodkiego czuje sie jeszcze gorzej wiec ostatnio zajadam migdały.
moze troszke pomagają...sama nie wiem przynajmniej staram sie w to wierzyc.

a tak na marginesie cos wam powiem. na portalu nasza klasa, odnalaza mnie moja milosc z lat dziecięcych, ktorą poznałam na mazurach mając chyba9 lat :-)
i tak pozniej co roku jak się spotykaliśmy no to wiecie..znow wracały stare wspomnienia.

boże nie mielismy kontaktu chyba z 15 lat:-Da teraz oboje jestesmy dorośli, kazde z nas ma swoją rodzine...i stwierdzam ze ten portal jest na serio fajny:tak:

Do góry