Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a chrzciny robicie w domu czy gdzieś w lokalu?
ale M. zwolnił się z pracy bo jej nie cierpiał i wtedy dopiero dostaliśmy. Z tym że wtedy ja miałam minimalną płacę a teraz mam trochę więcej
o zapominiałam ci napisać jakie kolory malowaliśmy. Otóż kremowy i beżowy. Są prawie identyczne
tak że nic specjalnego

i ślicznie zasypia w nocy, tylko w dzień koszmar, ale cóż najwyżej skończą się drzemki:-( które tak lubię
ale śliczne z was panienki

W sumie autem to byś do mnie ze 40 minut jechała ;-):-) Ja też Ci kafffkę zrobię 
;-) Wiec nie kupowałam drugiej tylko przerobiłam starą.
) :-):-):-) I tak mi się zamarzyło żeby Julcia miała podobną
Więc z tych 40cm co obcięłyśmy z mojej kiecki uszyłyśmy dla Julci kreację
od góry to czerwone to stara sukienka Klaudii przerobiona
tiul jak w mojej i wstążeczka :-)

hihihi... gwiazdy... 

.

. I nie wynajmujemy mieszkania 

. To kiedy??. 

. Nie wiem jak u Was cenowo, moze drozej. Teraz zreszta wszystko jest drozej niez 2 lata temu. My wtedy placilismy 75 od doroslej osoby. A dzieci do 10 lat za pol ceny. W tym byly 3 dania gorace i pelne stoly 

, a przy takiej imprezie i daniach goracych to az strach pomyslec 

. Jakis czas temu poszlam do sklepu i mysle kupie mu tego tomka weszlam i jak wzielam do reki wagonik wielkosci 5cm i spojrzalam na cene to wygladalam mniej wiecej tak 

. Fakt ze wydaje dzwieki i scieci sie swiatelko ale to i tak porazka cenowa 

Ale mysle no coz, jeden dostanie skoro tak ladnie bez pieluchy juz chodzi. Dalam mu radocha ze hej ale za chwile mowi ojej nie ma wagonow 

. Wiec poszlam po te wagony a one jeszcze drozsze 

.

a zapowiadało sie tak ładnie