reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aga tak patrzę, że krzyś skończył 3 tyg. a to magiczny czas rozpoczęcia kolek :-(
u nas niestety tak się zaczęło
pamiętaj, że woda rozluźnia mięśnie i mogą go wtedy męczyć gazy
u nas przychodziła godz. 17-18 i do nocy z przerwami był wrzask! i tak do 6-7 m-ca
przed kąpielą starałam się karmić bo na głodnego bardzo się darła

reklama
hello

ojj jak dobrze ze dzis piatek, przede mna 3 dni wolnego :tak::tak:

Alex organizuję ze swoja szwagierka razem, ale wosku lac nie bedziemy :-)
Powodzenia w konkursie, pokaz fotki :tak:

Dotka oj jak Ty sie mylisz, alkohol nie jest w cenie :-p:-p:-p, zreszta ja akurat nie bede pila bo rano bede musiala jechac.
A to o dzieciach dobre :-D:-D:-D

Paula a to bedziesz bizneswoman :tak:

Kasia a jakie mebelki kupiliscie?? A jak Kuba bidulek?? zdrowka dla niego

Aga moze maluszek jest zmeczony calym dniem i wieczorem odreagowuje

Kata to dawaj Kinie do przedszkola, Ty do pracy i bedzie git!!!

co porabiacie, jest tu ktos?

Hej hej...:-)

Jutrzenka- no wlasnie fotek nie mam, bo oni chcieli za nie 80 funtow, a to za duzo....Kilka fotek, plyta cd i 2 breloczki, troche przesadzili...:szok::-( I tym bardziej jest mi wlasnie przykro, bo foty wyszly na prawde ladnie i chcialabym je miec, ale cena to z kosmosu....:sorry2:To bilet na samolot dla mnie i Oliwiera w jedna strone kosztuje mniej....:tak:Ale jak zdiecie ukaze sie w gazecie, to zrobie z gazety i pokaze....( choc to pewnie nie bedzie juz to samo:dry::sorry:)
No coz, pozostaje mi miec nadzieje, ze do konkursu przystapia same szkaradne dzieci (:evil::evil::-D) i ze Olis wygra ten konkurs.....:tak::-D

Aga- no to masz tam wesolo teraz.....:-D;-):-)

Kata- ale w ogole puscisz Kinie do przedszkola? Czy dopiero do szkoly?

Kasia- jak tam Kubus?

alex nieźle sobie liczą :szok: nic tylko zostać fotografem w Plymouth :-D
dopiero do szkoły ;-) chyba, że jakaś fajna praca trafi w tzw. międzyczasie i sama przyjdzie bo ja nie szukam :-D

byliśmy dzisiaj na wycieczce w lesie. kinia tak się dotleniła, że już nie ma siły na nic :-)
dzień na pełnych obrotach!

dobry wieczor

ale jestem pelna, zaraz pęknę :szok::szok:. Bylismy u mojej siostry na urodziny jej syna i tak sie najadlam ze ledwo dysze, ale bylo tyle pysznosci ze sobie odmowic nie moglam.

Kata o Ciebie mi chodzilo :tak:, napisalas ze sie cofasz bo tylko z trzylatka spedzasz czas to Ci zaproponowalam pojscie do pracy do ludzi :-):-):-)

Alex to niezle porownanie, zdjecia do biletu lotnieczgo :sorry2::sorry2::sorry2:. Nie wiem jakie sa u Was ceny i co mozna kupic za te 80 funtow ale pewnie duzo :confused::confused:. Trzymam kciuki :tak:

ogladacie mam talent? swietne byly te tanczace dzieciaki :tak:

jutrzenka- no jest to sporo...a zwlaszcza teraz w okresie przedswiatecznym....bo moze jeszcze zeby to bylo kiedy indziej, to bym jakos odzalowala, ale tak teraz to kazdy pieniadz sie liczy, bo swieta to zawsze masa wydatkow...:sorry2:
kata- ja tez tak wczesniej planowalam, zeby dopiero do szkoly puscic, zwlaszcza ze szkola tutaj jest od 5 roku zycia, ale chyba sie jednak zdecyduje dac do przedszkola, miedzy innymi dlatego, ze Oliwier nie ma tu za bardzo kontaktu z innymi dziecmi, wiec by mu sie przydalo. Z dziecmi bawi sie tylko wtedy kiedy jedziemy do Polski....Boszsze jak ja to przezyje....:sorry::sorry::sorry:

aaaaa jutrzenka to tobie o to chodziło :-) nie, nie dam, to tylko niecałe 2 lata - uwielbiam z nią być :zawstydzona/y:
alex no kinia na dzieci narzekać nie może bo często spotyka się z koleżankami a jak jesteśmy na placu to pyta czy może dołączyć
wczoraj nawet chciała ale dziewczynki nie pozwoliły :szok: no cóż, były starsze więc taki głupi wiek, bawiła się sama, szkoda mi się jej zrobiło bo pytała dlaczego?

a w ogóle spacerowałyśmy po parku i szedł pan z bokserkiem po chodniku
ten pies co jakiś czas schodził z trawy na chodnik i pan mówił do niego: tam! wskazując na trawę
po kilku razach kinia mnie się pyta: mamusiu dlaczego ten pan nazywa się cham? :-D
ale mi było wstyd :zawstydzona/y: powiedziałam, że źle usłyszała i szybko wytłumaczyłam o co chodzi ;-)

zegary przestawione? :-)

Czesc....:-)

Przestawione, przestawione....:tak::tak:

He he Kina swietna jest z tymi tekstami....:tak::-D
Oliwier rano ogladal pociagi na you tube (uwielbia!!! maniak normalnie!!) i nagle zalecial mi jakis baczek.... wiec sie pytam, czy chce isc zrobic kupke na kibelek, a on na to : ciszej, ja ogladam! :-D:-D:sorry2:

A tak, na placu zabaw, to Olis tez czasem bawi sie z dzieciakami... czasem, bo te starsze tez nie chca sie z malolatem bawic (:-D) ale stalych kolegow nie ma, bo tu gdzie mieszkamy nie ma placu zabaw i do najblizszego trzeba jechac do glownego parku w centrum miasta...a tam, to wiadomo, pelno roznych dzieci i rzadko sie zdarza, zeby spotkac te same dzieci 2 razy....:sorry2:

Acha i na koniec Happy Halloween!!!!!
21.gif

Dota- to Ty dzis straszysz tak????:evil: Bede uwazac....:-p:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe oliś też niezły tekściarz :-D

jeszcze jedno z dzisiaj
stoimy na dworze w kościele przed mszą
idzie ksiądz, przystaje i mówi:
- jakoś trzeba będzie przetrwać? ;-)
ja mówię:
- tak, trochę na dworze, trochę w kościele i przetrwamy ;-)
a kinga na to:
- tak jest książę!

:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry