czesc dziewczyny
a ja jednak sie rozchorowałam. bylam dzis u lekarza ale trafiłam na jakąs ******* bo nawet do gardła mi nie spojrzala.
czuje sie fatalnie z chwili na chwile coraz gorzej, boli glowa gardlo węzły chlonne szyji i zaczyna sie napadowy kaszel.
dostalam antybiotyk - na szczescie taki przy ktorym moge karmic piersią.
teraz modle sie by nie zarazić Pawła.
agata pytalas o reakcje Pawła na bebilon pepti.a wiec u nas jakby w sumie bez zmian.generalnie nie daje malemu mleka z butli codziennie a jak juz to tylko wieczorem raz na d\zien wiec moze nie bedzie jakiejs wielkiej reakcji.
powiem ci ze u nas jest dwa dni dobrze a dwa dni koszmarnie.
na serio . juz obserwuje dlaczego tak jest, nic nie wprowadzam do swojej diety nowego a mimo wszystko przez dwa dni pawel sie męczy z gazami, nawet podczas karmienia sie prezy, placze i robi sie bordowy, a pozniej dwa dni są piękne, bez problemow z kupami itp.
wkurza mnie to jak nie wiem
soida moj pawel tez ma te krostki przewaznie jak sie obudzi, albo po placzu. wiec moze to jest ten trądzik? bo pomimo tego ze tez nie jem nabiału te plamki / krostki nadal pojawiaja sie i znikają. juz zastanawialam sie czy to nie uczulenie na proszek bo zawsze ta wysypka pojawia się na policzku na ktorym śpi, a spi albo w rożku albo na kocyku pranym w tym samym proszku.
tylko ze nie ma nic na reszcie ciala wiec nie wiem czy moze byc taka reakcja na nietolerancje proszku??
agata wspolczuje ci bo wiem jak to jest jak maluch sie drze caly dzien i nawet nie da sie go nakarmic. mam nadzieje ze szybko znajdziecie przyczyne. a moze faktycznie to alergia? porozmawiaj z lekarzem.
barbarkak ssanie kciuka/ raczki jest normalnym odruchem u dzieci - jednak staraj sie na to nie pozwolic.tak jak napisala anetka, ssania kciuka ciezko dziecko oduczyc i pozniej jest to powazny problem.
aneczka no to sie umęczysz z tymi cycuchami, dobrze ze maly nie wkurza sie przy jedzenia i dobrze sobie radzicie. trzymam kciuki by szybko przeszło