• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no to piszę jeszcze raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Viki straszną miałaś noc - nie zazdroszczę - Może Damian coś zjadł i mu siadło na żolądku - ja miałam tak jak byłam mała - wystarczyło że nie pogryzłam marchewki i już gorączka, która mijała zazwyczaj tak szybko jak się pojawiła.
U nas tez w nocy pobudki co godzinę rano byłam jak przez wyrzymaczkę przepuszona.
Annn - cieszę sie że Magdusia ma się już dobrze i może się cieszyć z życia pełną gębą :tak:

Jeśli chodzi o sterylizację to tez nie jestem za tym żeby przesadzać i wygotowuję tylko przed pierwszym użyciem a potem tylko zalewam wrzątkiem. Niektóre matki w ogóle nie zwracają na to uwagi i ich dzieci są zdrowe, a co najbardziej mnie szokuje , jak mamuśka bierze do buzi smoczek a potem daje maluchowi :no:

Dotka zazdrość mnie zżera ;-)

reklama
oczywiscie kazda z nas ma swoje poglady na wychowanie dzieci i pielegancje ale ja na wszystkie z was ktore maja inne zdanie niz ja OBRAZAM SIE !!!
a szczegolnie na ciebie agato!! hehehhe

dzis Paweł przewrócił się sam z brzucha na plecy:-)
ma dzis nie najgorszy humor i mam nadzieje ze dzis da mi sie wyspac bo o 7 musimy wstac by zawieźć damiana do szkoły..

no ja jakos nie umiem tak pozytywnie myslec....no ale coz..staram sie ..jedyny plus tego wszystkiego to utrata kilogramow...z dnia na dzien waze coraz mniej...jeszcze 4 kilo i wróce do wagi sprzed ciąży z damiankiem:tak:

oczywiscie kazda z nas ma swoje poglady na wychowanie dzieci i pielegancje ale ja na wszystkie z was ktore maja inne zdanie niz ja OBRAZAM SIE !!!
a szczegolnie na ciebie agato!! hehehhe
Hmm:oo2:
To tak powiadasz Stefanko...:crazy:
A ja słyszałam, ze podobno Twoja Gajunia to bardzo bardzo grzeczna, spokojna, ułożona i mądra dziewczynka, która bardzo szybko się uczy...:evil::evil: W takim razie w odwecie wysyłam do niej moją grzeczniutką Daruśkę... ona już nauczy Gajunię jak dac mamusi popalić!!!:evil::evil::-D:-p:-D
:evil:

Magda jak wklejasz link do posta to zawsze odchacz to: Automatically retrieve titles from external links . Bo właśnie jak nie odchaczysz to i link nie wskoczy i pożre Ci całego posta pod linkiem:tak:;-)

viki brawo dla Pawełka:tak: Moja Darucha choc nienawidzi lezec na brzuchu to juz jakis miesiąc temu mi sie z brzucha pare razy przewracała ale tylko na bok. Na plecki jezcze:no:. A tak wogóle to sie zastanawiam jak to bedziemy miały przekichane jak przyjdzie przestawić czas na letni:szok: To nam dzieci będą robić pobudke o 4 czy 5 rano:szok: Masakra trzeba bedzie je jakos przestawić, ale pewnie szybko nie pójdzie:baffled:

reklama
A tak wogóle to sie zastanawiam jak to bedziemy miały przekichane jak przyjdzie przestawić czas na letni:szok: To nam dzieci będą robić pobudke o 4 czy 5 rano:szok: Masakra trzeba bedzie je jakos przestawić, ale pewnie szybko nie pójdzie:baffled:

A to nie jest raczej tak, że właśnie godzinkę później będą się budzić (jak wg czasu zimowego budzą się o 6 to wg letniego będzie to 7) ??? Zegarki przesuwa się do przodu.

Ale zazdroszczę Wam dziewczyny, że planujecie wakacje nad morzem. Nam to w tym roku nie będzie dane. Musimy zbierać kasę :((

A co do sterylizacji, to trzymam stronę większości (cóż też podpadnę stefance;-))
I tak w okresie "co do rączki, to do buzi" nie zapanujesz nad tym.
Ja sterylizowałam butelki codziennie przez jakieś 1,5 miesiąca. Teraz myje bardzo dokładnie w płynie do naczyń i sterylizuję co 2 dzień. Nie wyparzam smoczków w międzyczasie.

A u nas Szymon odpuścił sobie dziś drzemkę o 17 i byłam w szoku bo bez problemu wytrwał do nocnego spania, czyli do 19.45.
4 i pół godziny bez snu. Jestem w szoku :szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry