Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak samo jak i sile wiec tzrymajcie sie kochani i meldujcie co i jak.

. Teraz spi pod kolderka, na szczescie ciagle spi i zasypia w lozeczku. Oczywiscie jak przysypia na lezaczku i go przekladam to sie na poczatku na znak protestu rozplakuje jak sie przebudzi ale wtedy smok i poglaskanie po glowce i zgodnie ponownie zasypia
.
Tez sie dziwie ,ze wam rozki jeszcze starczaja.moj maly to moze mial z poltora miesiaca i wyrosl z niego.Fajny byl no ale takich wielkich chyba nie robia

no niestety...poczatkowow nie przywiązałam wagi do firmykacha ja mam rozek z polski dzieki viki)
viki a moze wiesz jakiej firmy jest ten twoj wiekszy rozek??
no a nie ma na nim żadnej metki itp...

Chociaż podobnie jak Stefanka uważam (a raczej tłumaczę sobie) że mój maluszek potrzebuje bliskości przed snem i....nadal go usypiamy na rękach w rożku...:-(chociaż to usypianie jest bez porównania z tym co było na początku, nawet ze dwie godziny noszenia i stokrotne próby (nieudane) odkładania do łóżeczka.!!!
Teraz to może z 5 minut się go ponosi (bo oczywiście jak u Ciebie Agatko nie ma mowy o usypianiu na siedząco!!!!!) i dziecko pada:-)...no ale kręgosłup niestety to odczuwa....
A i współczuję ostatniej nocy....bo raczej sobie nie pospałaś biedulko:-
aż się boję myśleć!!!!!
oby to nie był tylko jeden taki dzień!
A co tam, czasami trzeba sobie czegoś użyć ;-)