Stefanka dzieki za info. Kupialm dzis butle 260 aventa ze smoczkiem nr 2 i do tego dokupilam (bo nie mozna kupic samych butelek, ani takich ze smoczkiem przeplywowym) 2 smoczki trojprzeplywowe do kaszki. Dzis wieczorkiem poprobujemy i zobaczymy.
Viki ja bym pojechala. Damianek bedzie sie lepiej czul a i Pawelek powdycha powietrza na morzem.
Magda super, oby tak dalej. Trzymam kciukasy.
Kasia dobrze ze sie nie zdecydowalas i nie ryzykowalas. Nigdy nic nie wiadomo, z tymi poronieniami to jest tragedia, ja przezylam 2 i wiem co mowie. A tak masz cudownego Olisia przy sobie.
Daszka u nas nie ma problemow z wiatrem, tylko my jezdzimy ciagle gondola i jak jest zalozony przykrywka to tam jest taki niewysoki kolnierz sztywny i chyba przez to wiatr w srodku nie hula.
Sylwia to rzeczywiscie niewiele, a lekarz nic nei powiedzial, nie kazal wiecej karmic albo np dodatkowo w nocy??. U nas zawsze przy badaniu przed szczepeiniem lekarz jak go bada to sprawdza tez przyrost wagi. Gratuluje dzielnego maluszka.
My dzis podobnie jak wczoraj zrobilismy paro godzinny spacer z przerwa na butle w polowie u moich rodzicow.
Super jest jak taka piekna pogoda.
A jak Wam cos powiem to powiecie ze zwariowalam. Zaraz przyjedzie meza brat z zona (jego zona to moja przyjaciolka ze szkoly a teraz jestesmy szwagierkami) i corcia 10 m-czna i bedziemy grilla robic

. Zjemy oczywiscie w domu ale jak panowie beda grilowac miesko to my pospacerujemy z maluszkami po podworku.