• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my dzis bylismy w przychodni. Gaja rosnie prawidlowo ale niestety za tydzien ma kolejne szczepienie.
ja nie wiem jak ja to przezyje. chyba wysle ja sama z tatusiem :))
jutrzenka te smoczki sa tez dobre jako przejsciowki bo ja np zastanawialam sie czy nie przejsc na 3 i dobrze ze nie kupilam kompletu 3 ( mam 8 butelek heh) bo terz jak kupilam ten smoczek vario to wiem ze przy 3 sie krztusi bo za duzo jej leci.
moja Gajunia dzis obalila 210ml na 2 sniadanko :)) kochaniutek moj!!
jesli chodzi o nasza angielska pogode to ja nie narzekam bo moj region cieplutki i najmniej deszczowy. dzis slonko ale i wiosenny wiaterek.
kacha czekam na ciebie na watku grudniowki 2008 hhehehe
weroniczka RELAX bo jak ty zzdenerwowana to i dzidzius :))

reklama
Cześć Dziewczyny!!!

Ja też dzisiaj padam...
Za wcześnie się wczoraj pochwaliłam że Wiktor zasnął przy jedzeniu bo obudził się o 1 w nocy, zjadł i....walnął kupsko:angry: no i po spaniu!!!!:angry::angry::angry:
Usypiałam go do 3 godziny a to jakby było mało to znów pobudka o 6 i 9 tyle że od tej pory już wcale nie chce jeść...pociągnie trochę i w ryk...i cały dzień jest taki marudny że szok!!!
A ja jestem taaaaka niewyspana:-(:-(:-(

Kasia powodzenia:) dołączaj szybciutko do Grudniówek 2008:-)

Jutrzenka no coś Ty??? Już zaczynacie sezon grillowy??!!! Ale Wam fajnie:-):-):-)

Sylwia nie denerwuj się może za bardzo bo ci lekarze mają takie śmieszne wagi...ostatnio jak byliśmy jak Wiktor się kręcił na wadze to wyszły trzy różne wyniki!!!:crazy:

Przykro mi jeżeli pominęłam jakiś wątek ale....nie mam sił:rofl2:

a powiem wam jeszcze ze byla u nas siostra J z 6 miesiecznym synkiem i kupowala wszystko bo taniej :) . pampersy tez kupowala i maty do przewijania z pampersa bo mowila ze u was nie ma :))
stefanko jak wygląda taka mata do przewijania?? Bo u nas chyba faktycznie niema, a powiem Ci ze cos by mi sie takiego przydało juz bo Daria mi na przewijaku tak wariuje ze jeszcze moment i z niego spadnie (a przewijak na łóżeczku) i taka mata by mi sie przydała to na swoim łóżku bym ja przewijała.... dasz rade pokazać jak to wygląda??

. kupilam ostatnio "katarek" to cos takiego jak frida tylko podłącza sie do rury z odkurzacza...bałam sie tego ale kurcze jest superowe:-)
viki rany boskie jak do rury odkurzacza sie podpina??:szok: to w nocy tę odkurzac trzeba jak dziecku nosek sie przytka???zartujesz z tym odkurzaczem prawda??:tak:

Kurde dziewczyny już wymiękam. Młody ma dziś taki dzień że normalnie zaraz oszaleję. Ciągle się złości. Nawet na spacerze nie chciał spać. A teraz już nie wytrzymałam i leży sobie sam w łóżeczku i drze się. Ale ja już nie mam siły bo co bym nie robiła to mu nie pasuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj współczuje Weroniczko bo wiem cos o tym, tyle ze ja to już przyzwyczajona do takiego zachowania i nauczyłam sie to "zlewać" ale podejrzewam co czujesz bo przeciez Tadziu to grzeczny chłopczyk a tu nagle takie zachowanko...

A mi Daria dziś robi taki prima-a-prylis że spi od rana:szok: wstaje tylko na jedzenie i 15 minut zabawy po czym pokazuje że jest senna i tzreba ją usypiac szybko:szok:
Ale to pewnie temu, że wczoraj po szczepieniu była nie do zniesienia!!! Taka marudna i krzycząca że chej... na dodatek jej sie cos poprzestawiało chyba w główce bo jak szłą spac na noc o 20 (tak juz od miesiąca) tak wczoraj wstała 20.40 i zabawa:szok::crazy: usnęła o 22.30:wściekła/y: a ja tak nie chce bo nie mam wogóle czasu dla siebie wtedy:baffled:

Ale to było w zeszłym roku... pamiętam początki tego wątku.... ja sie dowiedziałam 10 kwietnia że jestem w ciąży a 31 marca została poczęta Darusia...:-D także lada dzien wątek grudzień 2008 powinien "ożyć"

ataata te maty z pampersa to takie 60x60 maty ktore sa zrobione z jednej strony z jakby delikatnej ceratki a od srodka tak jak od srodka pampers ( cos w tym stylu )
polega to na tym ze mozesz podlozyc jak przewijasz i nic nie przecieknie :)
ja mam zawsze w torbie wozkowej bo jak mam gdzies w obcym miejscu przewijac to sie nie obawiam ze brudno czy cos. a wiadomo musi byc sterylnie :))

stefanka a t jest Twarce?? Mogło by zastąpic mi przewijak?? Tzn żebym mogła spokojnie Darie codziennie na tym przewijac i ubierac na swojej wersalce??
Bo kiedys kupiłam siostrze taki zestaw Carrera Baby i tam była taka mata własnie "turystyczna" "do torebki" cos w tym stylu, i takie coś by mi sie przydało, a niewiem gdzie to kupić:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry