reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-)Co do ŚPIEWANIA to moje dziecię też nie lubi jak mu śpiewam bo jedyna piosenka która przychodzi mi na myśl to CZarne oczy ale mój mąż jest lepszy bo on śpiewa deszcze niespokojne

reklama
hehe ja mam parę kołysanek z własną "melodią" o ile można to tak nazwać;-)
idę spać, życzę Wam spokojnej nocy, bez pobudek i słodkich snów! do jutra

Znow sie ciezko bylo przekopac przez tyle stronek;-)
Witam nowe dziewczyny i maluszki!!!
Kasia, ogromnegratulacje!!! Olis na pewno bedzie szczesliwszy majac braciszka lub siostrzyczke:-)
A ja sie pochwale, ze wczoraj zostalam ponownie ciocia!!!! I juz moja Kayulka nie jest najmlodsza w rodzinie;-)

No i czytam Was, czytam na biezaco dziewczynki, tylko sie ciagle slabo udzielam, ale wiadomo - goscie;-)

A u nas dzis najdluzszy sen od ostatniego czasu. Po kapieli o 22 mleko z kaszka i lulu a pobudka o 7:30 :szok::szok:. Zjadl 60 :szok::szok: i wiecej nie chcial. poogladal z mamusia troche tv pobawil sie w lozeczku a teraz znowu spi. Planowalam spacerek ale taka pogoda ze nie wiem czy isc bo w kazdej chwili moze padac.

I my dolaczamy do migajacym gwiazdkowych maluszkow

U nas już po wszystkim...
Dostałam w nocy takiego krwawienia i bóli krzyżowych, że te przy porodzie to pikuś...
Mam k...wa dość, a jeszcze GP do mnie zadzwonił, żeby mi potwierdzić wczesną ciążę... Troszkę za późno...Mam k...wskiego doła... Za wcześnie się cieszyłam...

Kasia strasznie mi przykro bo wiem ze bardzo pragnelas drugiego maluszka i doskonale rozumiem jak jest Ci ciezko bo też przez to przechodzilam. Wiem ze zadne slowa teraz nie sa odpowiednie i nic nie jest obecnie w stanie Cie pocieszyc ale trzymaj sie kochana, nastepnym razem juz na pewno sie uda i Bedziesz sie cieszyc z rosnacego brzuszka

reklama
czesc dziewczyny jak wam mineła nocka mi strasznie moja Oliwcia nie umie robic kupki przez sen i ciagle sie budziła z płaczem pewnie ja brzusio bolał moje biedactwo:-(wstała o5 i po godzince poszła spac-oczywiscie z pomoca mamusi ,która ja ululała no i tak sie wyspała o9 30 wstała mogła jeszcze pospac ale poco:-p

Do góry