grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
no m oje słońce juz się wyspało pewnie zaraz wezwie mnie do roboty;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A coo!!! Jemu tez sie czasami nalezy swieto lasu

mmmmm niebo w gabieeeeee jak ja za tym tęsniłam ale mnie do złego namawiasz Magda:-);-)

.Czasem klade na nim reke zeby czul , ze jestem blisko.Nie mysl ,ze to jest tak ,ze on zawsze ladnie sam zasypia
czasem tez sie buntuje a mi ciezko patrzec jak tak mocno placze.Najwazniejsze jest zeby nie ulegac i nie brac dziecka na rece.Potem jak mala nie bedzie plakac to jej nie ruszaj a potem zaczynaj sie powoli coraz bardziej od niej oddalac.Potrwa to ciut dluzej ale bedzie moze mniej stresujace dla Ciebie i dla Darii

nienawidze tego ale dzieci to lubia hihi i podlogi chyba tez;-)
My dzisiaj mielismy noc przy cycu:-) Zrobilismy sobie takie swieto dzisiaj w nocy i Marcel sapl z nami i jak tylko sie przebudzal mama dawala mu cyca:-)A coo!!! Jemu tez sie czasami nalezy swieto lasu
![]()
Teraz sie zastanawiam co ciekawego mozemy dzisiaj porobic, no i nic nie przychodzi mi do glowy. Poniewaz na pewnein czas zrezygnowalismy z zakupu domu to kombinuje jak przemeblowac salon zeby zrobic malemu wiecej miejsca na turlanie bo coraz lepiej m u to wychodzi,ale moze byc ciezko![]()

Ojoj Sylwia, żeby Ci Marcel nie zrobił niespodzianki i zbytnio sie nie przyzwyczaił do tego święta. Nie chce być złym prorokiem, ale mi Wiktor raz przespał 4 h na rękach to potem miałam jazdę ładnych kilka dni![]()
A ja dzis nie wiem co mam robic pogoda wstretna nie moge wyjsc na dwor wiec chyba zaczne odkurzacnienawidze tego ale dzieci to lubia hihi i podlogi chyba tez;-)
![]()

a pozniej o 7
pojechalismy zawiezc damiana do szkoly i jak wrocilismy to zasnął przy cycku i spalismy do 10

...nawet parę razy przy nim zasnął

;-);-):-):-):-):-):-)

A dawno mu się to nie zdarzyło....Potem o 8 i przez godzinkę rozmawiał ze swoimi zabawkami, a teraz znów śpi

.