grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
czytałam że skaza mleczna wychodzi właśnie w 3 ,4 mieesiącu skura na policzkach i za uszami się łuszczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na tydzien to moge 2 jajka i to musze uwazac zeby przez tydzien nic nie zjesc mocno jajecznego wiec tak jak piszesz ze nie mozesz makaronu to ja jak w tyg zjem makaron to nici z jajekelcia dobrze że chociaż jajka możesz jeść bo ja nie i nie mogę zup na wywarach mięsnych i nie moge selera bo jego brzuch boli i wołowiny i ogórków kiszonych więc ogórkowa tez odpada tylko krupnik a ja go nienawidzę rosołu też nie moge i makaronu tez nie moge bo jajka są
Sogladala go ta dr. ode mnie z pracy to powiedziala ,ze maly ma troche wysypki jak przy skazie i mam odstawic na tydzien caly nabial a potem powoli wprowadzac ale nadal bez kwasnych produktow mlecznych typu jogurt, ser,twarog itp.I co ja teraz bede jadla
![]()
elcia hehhe buraczki i marchewka tylko wczoraj zjadłam sałatę bez niczego i rzodkiewke i było ok