Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj witek tak mial do 10mca.Wyobraz sobie ulewanie zupka, deserkiem , mieskiem i wszystkim
okropne.Jego wyleczylismy w koncu homeopatia a teraz przy Tosku trafilam na madra lekarke ,ktora powiedziala ,ze poco maly ma sie meczyc.A stwierdzila to na podstawie obserwacji czyli dowiedziala sie ,ze ulewa prawie po kazdym jedzeniu , czasem nawet tuz przed kolejnym karmieniem.A leczy sie to lekiem o nazwie gasprid tylko ,ze trzeba madrego lekarza bo maluchom trzeba specjalne dawki obliczac
A OLIWIA to robi mi kupe prawie w kazda pieluche i niema mowy zebym jej nie słyszała nawet jak jestem w drugim pokoju to usłysze tak daje
my od urodzenia podawalismy jej DEBRIDATbo nie mogła zrobic kupki i 2 tyg tem go odstawilismy
jak czytam ze niektóre pociechy robia co 2 dzien to sie martwie ze ona daje tak czesto![]()
Łaaaaaaaa, Sylwia zaraziłaś mnie tym wirusem...
Od rana mam bliskie kontakty z muszlą klozetową i już po prostu wysiadam...
Głodna jestem jak cholera, ale to co zjem i tak w klo ląduje![]()
Musze jeszcze tylko menu wymyslec

Muszę się pochwalic, bo moja Julcia dziś zaczęła się sama przewracac z plecków na brzunio... Taka jestem z niej dumna.... Jak jej się udało pierwszym razem to teraz cały czas się przewraca... Co prawda na razie tylko przez prawą stronę ale dużo radości mi tym sprawiła...![]()