reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia to chyba jakas grypa zoladkowa bo i ja przez trzy dni fatalnie sie czulam ciagle mnie mdlilo i gadalam z muszla. Juz mialam stracha ze moze to ciaza i balam sie co to bedzie bo ja jestem po cesarce i lekarz przez rok mi zabronil w ciaze zachodzic. Niby nie mialam jakis powodow do obaw ale wmowic sobie mozna wszystko.

Kurcze jak tak czytam te Wasze diety to szok. Nie wiem czy bym tyle wytrzymala przez produktow mlecznych. Ja lubie mleczko, serki. Wspolczuje.

Weroniczka nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia co to moze znaczyc.

Paula GRATULACJE, super corcia.

reklama
witam was kochane!!
zyczonka dla jubilatow !!!
jutrzenka dlaczego nie mozesz zajsc w ciaze przez rok po cesarce? hheehe mi lekarz jak mnie zaszyl powiedzial " no jestes juz gotowa na nastepne "

Brawa dla Julci:tak:Teraz Paula bedziesz musiała miec oczy dookoła głowy....Nasz Krzysio wykorzystuje kazdą chwile na przekręcanie się.

Ale fajnie jak te nasze maluszki tak ładnie sie rozwijają, codziennie jakieś nowości...
Dobra idę pomóc przy kąpaniu naszej małej gaduły:-)

Dzięki dziewczyny! Tak mnie to cieszy...

Spóźnione życzonka dla naszych cztero miesięczniaków i słodki buziol od Julci...

Dota ona na przewijaku to samą siebie przechodzi, tak mi ucieka jak pieluszkę chcę założyc czystą że nie mam czasem sił z nią walczyc :-D:-D:-D

ewedja no to super masz maluszka ;-) nic tylko umawiać się na kawki ;-) i ploteczki
to chyba bylo dzis wyjatkowo uprzejmie z jego strony, ale nie obrazila bym sie jak by tak na stale zostalo, ze jest taki grzeczny, teraz wybieramy sie do wanny
a tu wklejam pare zdjec co moje dziecko juz potrafi

Załączniki

• zaki siedzi wozek1.JPG
    zaki siedzi wozek1.JPG
    69,8 KB · Wyświetleń: 42
  • zaki siedzi lozeczko.JPG
    zaki siedzi lozeczko.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 40
  • zaki pije mleko1.JPG
    zaki pije mleko1.JPG
    51,3 KB · Wyświetleń: 40
  • zaki czapka.JPG
    zaki czapka.JPG
    57,7 KB · Wyświetleń: 34
  • zaki siedzi wozek.JPG
    zaki siedzi wozek.JPG
    60,7 KB · Wyświetleń: 36
Ewedja no to gratuluje synka, jest super!!! Rany juz tak siedzi:no::no::no::no:

Paula Tobie tez gratuluje sprytnej Julci. U nas te obroty tez juz coraz ladniej wychodza, hehe niby nic a jaka radosc:-);-):tak:

A ja jestem wyrodna matka i polozylam juz Marcela spac:szok::szok::szok::szok: Przypominam, ze u nas jest dopiero 18.30:-):-p Ale byl juz tak marudny ze nie wiedzialam co z nim robic i jak go zabawiac, bo nic nie pasowalo. Wykapalam go i w expresowym tempie musialam ubrac bo byl przerazliwy wrzask:no::crazy: No i zasnal przy butli. Wariat maly:no::no: Najgorsze jest to ze on ma tak codziennie. ze o 18 jest zmeczony, tylko ze jak poloze go na drzemke to albo sie juz nie obudzi do rana albo obudzi sie za godzine i bedzie szalal do 22 a tego nie chce:no::no:

reklama
Do góry