reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grill to super sprawa ale niestety jak się urodził Staś już nas nie zaprasza się:crazy::crazy::crazy::crazy: bo rodziny z dziećmi odpadają z takich imprez w naszym kręgu bo tylko my mamy dzieci:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
wiem cos na ten temat nasi najlepsi znajomi jak dowiedzieli sie ze zaszłam w ciąże to sie też odsuneli bo taka to wypic nie może itd a teraz z mała to nie wypada ich zapraszac itp itd
DUPKI

reklama
ech to typowe problemy my też je mamy ngłównie zapraszaja mojego męża bo ja przecież z dzieckiem musze zostać:baffled::angry: paranoja tak jakbym i ja nie mogła przyjśc przeciez kuba może z babcią zostać na szczęście mój mąż beze mnie nie chodzi na te "cudowne party"
jak moja przyjaciółka urodziła pierwsze dziecko w wieku 21 lat nie wierzyłam jej że tak bardzo wszyscy znajomi odwrócili sie od nich mnie nigdy nie przeszkadzało to że maja dziecko i zawsze ich odwiedzałam i razem sie bawiliśmy ale teraz ja przeżywam to samo. niestety tutaj w łodzi tez nie mamy żadnych znajomych z dziećmi tylkojedni prawdziwi przyjaciele zostali z nami:baffled:

Sto lat dla naszej kochanej Darusi i Zosieńki na 4 miesiączki!!!!!

Kciuki za Pawełka i Oliwcie zaciśnięte;-);-)

A my wreszcie trochę odespaliśmy bo od 23 do 7 .... oby tak zostało już na zawsze;-).
A teraz spadamy do babci na obiadek i na długi spacerek:-)
Miłego dnia:rofl2::rofl2::rofl2:

A ja dzis bylam z dziecmi w sklepie, przeszlismy sie troche.Pogoda cudna i w koncu ciepelko:tak::-).Teraz Witus spi a Tosiek lezy w wozku na tarasie i cos gada.pewnie zaraz sie wscieknie i dostanie cyca;-)
No a jesli chodzi o moj pokarm to winowajca okazala sie cudowna dieta bez nabialu, wrocilam do maselka i serkow(w mniejszych ilosciach niz kiedys) i malemu nic nie jest i przede wszystkim najada sie znowu moim mleczkiem.:tak::tak::tak:
Co do znajomych z dziecmi to my poprostu wymienilismy znajomych:-D Bo faktycznie Ci co nie maja dzieci specjalnie juz sie z nami nie spotykaja.mam tez kolezanke ,zktora kocha dzieci i planuje niedlugo wiec z nia sie spotykamy czesto a tak to wlasciwie tylko "dziciaci" sie z nami widuja.

Sylwia ty to masz dobrze:blink: Ja nawet nie pamiętam kiedy ostatnio byłam u fryzjera:sorry2:

No, mój kochany mąż tak mnie rozpieszcza:-):-p

TRZYMAJCIE KCIUKI ZEBY OLIWKA NIE PŁAKAŁA

Na pewno Oliwcia będzie dzielna:tak::tak::tak: Kciuki zaciśnięte;-)

ech to typowe problemy my też je mamy ngłównie zapraszaja mojego męża bo ja przecież z dzieckiem musze zostać:baffled::angry:

U nas to raczej nie ma kiedy chodzic bo R całymi dniami pracuje, więc jak wróci wreszcie do domu to marzy tylko o leniuchowaniu. Druga sprawa, że my nie mamy tutaj wielu znajomych. Tak w sumie to jedni też mają dziecko, kolejna para to Marcelka uwielbia więc oni są cali szczęśliwi jak się spotykamy. A kolejna sprawa,że R baardzo dobrze dogaduje się z moimi rodzicami więc On chętnie do nich chodzi i wtedy z moim tatą sobie piwkują a ja sobie odpoczywam:rofl2::-p

Paznokcie zrobione ( hehe na różowo:-D;-)). Teraz trzeba sie trochę wziaśc do roboty, póki dzieciątka mojego nie ma w domu:tak: Pojechał z tatą odebrac wójka z lotniska:tak:;-)

Viki jak tam Pawełek po ortopedzie? Mam nadzieję że dobrze.
Trzymam kciuki za Oliwcię. My mamy szczepienie we wtorek...
Byłyśmy 4h na spacerku a córcia jeszcze śpi w domku pod oknem :tak:
Ja mam zaraz klientkę na jakieś 3 godzinki (pasemka).
Odezwę się pewnie wieczorkiem jak wszystkie mamusie powracają ze spacerków.

Jej dziś takie słoneczko superowe że aż sobie buzię opaliłam, wreszcie... :-D

Vikusia i jak tam bioderka Pawełka? Musi być dobrze, bo inaczej być nie może :tak:
Ja mam kolejny dzień terroryzmu...Nie wiem, ale wydaje mi się, że Oliś brał lekcje u wujka Osamy;-)Byliśmy w biurze porad obywatelskich, bo uzupełnialiśmy wniosek o zasiłek na dziecko niepełnosprawne (jedyne 37 stron:szok:) i dał takiego czadu, że aż mi głupio było, najpierw się wydzierał wniebogłosy, a później przy zmianie pieluszki olał mnie i potraktował jeszcze czymś większym :baffled::crazy:
Co do znajomych to u nas nie jest tak źle, rzekłabym, że jest rewelka ;-) Wszyscy Młodego rozpieszczają na takich imprezkach, a mamusia ma chwilkę przerwy. U nas jest to pierwsze dziecko w towarzystwie, także każdy się Młodym zachwyca ;-) I trzeba zaznaczyć, że przy znajomych Oliś jest chłopczyk do rany przyłóż :-) Tylko nad biedną matką znęca się psychicznie :-) Dzięki naszym znajomym Oliś ma nawet dogoterapeutę ;-)Nie pamiętam, ale chyba kiedyś wrzucałam tu fotki Oliśka i labradorka Kennego, do tej pory miłość między nimi kwitnie ;-) Jeden drugiemu, że tak powiem pyski liże :-)
Terrorka nawet na bb nie pozwala posiedzieć, znowu jest kwiczenie :crazy:

A ja głupia myślałam, że sobie odpocznę troszkę jak Staś wyjedzie ze Stasiem na kilka godzin. A tu g... z tego bo Tadek postyanowił dać czadu i cały czas marudzi i co chwilkę wybucha płaczem. Normalnie zaczynam popadać w jakiegoś doła. Jeszcze do tego wszystkiego dochodzi pewna sprawa związana z podjęciem przeze mnie bardzo ważnej i trudnej decyzji, która jest nie zgodana z moim sumieniem i poglądami ale Polskie, durne prawo mnie zmusza do pewnych działań. No ale nie będę wciągać was w szczegóły.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry