reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dla malutkiej :) Darii wszystkiego co najlepsze
od Julci i ciotki Pauliny...

Witam się z rana... U nas nocka znów ładnie przespana. Od 21 do 4 :tak: a potem znów papu o 7 ;-)

Julka wczoraj miała nie najgorszy dzień poza tym że po 14 tak zaczęła strasznie płakac przez pół godziny że szok.... :szok::szok::no::no:
Za nic nie mogłam jej uspokoic przez ten czas... nie wiem co to było ale wrzeszczała jak by ją na pół przerywał... może coś ja bolało :confused::confused::confused:???
Masakra...

Życzę wszystkim mamusiom oby dzisiejszy i kolejne dni ( i nocki) były lepsze od poprzednich...

reklama
Moc uścisków i całusków dla Darii :*:*:*

U mnie noce sa ok jak mała je tak o 19 to idzie spać ja ją dokarmiam gdzieś o 22 i śpi mi do 8 rano wtedy jakby nie zjadła to by wstała gdzieś o 5 nad ranem

Mi się wydaje że Madzi już buzia dochodzi do normy jeden plus że się to nie zaostrza :tak:;-)

My pierwszego Maja planujemy imprezkę czyli jakiś gril i piwko no i odpowiednie towarzystwo
:-):-D

Anetka, super że Madzi się polepsza :tak: uuu to będzie zabawa :-)
Viki, a Ty dajesz przed snem Pawełkowi jakąś kaszkę albo coś innego pożywnego?
Bo ja się zastanawiam czy nie zacząć dokarmiać przed snem Wiktorka. Może pomoże i nie będzie się budził w nocy. Chociaż z drugiej strony czasami mi się wydaje że on się budzi bo chce się przytulić do cycusia :dry::sorry2: W każdym razie chcę spróbować.
Weroniczka, no to sobie porządnie wieczorem odpocznij!

I mnie Wiktorek zasnął więc ide jeszcze podrzemać :tak: na razie Dziewczynki

Witajcie Dziewczynki i Maluszki :-)
Gratulacje dla Oliwki i Zakiego za ich nowe osiągnięcia ;-)

Moc gorących buziaków dla Darusi i Zosieńki z okazji ich 4 miesiąca :-)
Lecę do mojego terrorysty małego, ostatnio nie wie co to litość ;-) Wiesz Weroniczka mogłyśmy sobie rano pokonwersować na bb, bo mój Młody się obudził o 4:45 (w Polsce to 5:45), ale byłam pewna, że wszystkie Mamuśki jeszcze śpią i nawet kompa nie odpalałam ;-)

Po pierwsze to STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJĄ, ŻYJĄ NAM, A KTO?? DARIA i ZOSIA:-):-):-):-):-)

Kurde całą noc miałam dziecko przy cycku :wściekła/y: jestem wściekła na siebie. Taki leń ze mnie że go biore i zasypiam z nim :wściekła/y: a potem mam za kare i wszsytko mnie boli i jestem meganiewyspana. I jeszcze Wiktor wstał o 6 i koniec. oczy mam na zapałkach
Się zmówiły te chłopaki.

Ja miałam to samo dziś w nocy:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze tak źle to nie było:no::no: Chyba co godzinę brałam Go z łóżeczka, chyba też potrzebował się poprzytulac bo po podaniu mu piersi zasypiał w sekundę:szok::szok::szok:

a no i trzymajcie kciuki miedzy 12 a 13 bo mamy usg bioderek...:-(
zaciśnięte kciuki masz jak w banku:-):tak:

A ja zaraz spadam do Pani Kosmetyczki zrobic sobie MANICURE:tak::-p:tak:

Sylwia ty to masz dobrze:blink: Ja nawet nie pamiętam kiedy ostatnio byłam u fryzjera:sorry2:

Kacha no widzisz kobitko trzeba było tu zaglądnąć bo ja sobie siedziałam a chłopaczki się huśtali:tak::tak::tak:

Anetka fajnie ze Madzi jest lepiej. U nas tez grill 1 maja. Juz pierwsze zakupy zrobione, towarzystwo tez bedzie super bo to koledzy meza z pracy z zonkami, wiec zabawa zapewniona bo to juz u nas tradycja ze w weekend majowy a potem w wakacje zbieramy sie wszyscy i robimy wspolnego grilla u nas na podworku. Wstepnie ma byc 14 doroslych osob i jakies dzieci jesli przyjda z rodzicami.

Mielismy isc na spacer po karmieniu ale maly jak zasnal o 9:40 tak twardo spi i nawet jak prasowalam to mu nie przeszkadzalo. Jak wstanie to idziemy. Milego dnia

Grill to super sprawa ale niestety jak się urodził Staś już nas nie zaprasza się:crazy::crazy::crazy::crazy: bo rodziny z dziećmi odpadają z takich imprez w naszym kręgu bo tylko my mamy dzieci:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

hej hej witam wszystkich wypoczętych i zmęczonych

całuski dla Daruchny i Zosieńki cmoki cmoki słodziutkie

ja raczej do tych zmęczonych też nnależę u nas w nocy co 2 godziny pobudka o 22 potem o 24 i tak 2 rano 4 rano 6 rano koszmar i oczywiście usnąć nie chciał
nic w cyckach nie miałam żeby go nakarmić dosłownie pustki więc butla inaczej się nie dało najpierw zjadł 60 potem 90 potem jeszcze 80 nie wiem co się mu stało jakby jedzenia niewidział a na wieczór zjadl 150 kaszy.
Jestem padnięta i marudzi i marudzi

patrzyłam czy czasem zęby mu nie idą ale nic nie widzę dziąśła normalne

jejku chyba zaraz wyjdę stąd mam dość :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

taka ładna pogoda a ja mam chumor juz od rana zrąbany do dupy z tym wszystkim i cały dziń sama z marudą chyba sie pochlastam dziś :angry::wściekła/y:

reklama
moc uscisków i buziaczków dla Darusi i Zosieńki
witam dziewczynki
nocka superancka 1 pobutka o 2,24 a 2 o5,00[bo do łóżka do mamy trzeba wziasć]
oby tak dalej,teraz sobie smacznie spi
o 13,00 idziemy na szczepienie i ja juz przezywam napewno bedzie płakac a ja z nia:-:)-(a T bedzie mnie uspokajał ostatnio mówił ze jak bede płakac to sam bedzie chodził z niunia
pogoda u nas przepiekna wiec na spacerek długasny pójdziemy a po południu T zabiera nas do znajomych do Kwidzynia:szok::szok: byłam w szoku gdy mi to zaproponował
ide sie ogarnac bo mała zaraz wstanie potem sie odezwe
zycze udanego dnia oby pociechy były grzeczniutkie jak aniołki
TRZYMAJCIE KCIUKI ZEBY OLIWKA NIE PŁAKAŁA

Do góry